Haberler

Kayserispor - Galatasaray Maçının Ardından - Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda, Kayserispor gibi güçlü bir takımı 3-1 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda, Kayserispor gibi güçlü bir takımı 3-1 mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Terim, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Çok güzel bir lig maçı oldu. Kaybeden de çok iyi mücadele etti, kazanan da zaten gereğini yaptı." dedi.

Deneyimli teknik adam, ilk 25 dakikada Galatasaray'ın oynaması istediği futbolu ortaya koyduklarının altını çizerek şöyle konuştu:

"İlk 25 dakikayı, 60'a 70'e çektiğimiz zaman olayın boyutu başka bir şekle gelir. İkinci yarıda ise baskı yedik. Kayserispor herkesi her yerde yenebilecek derin bir kadroya sahip. Skor 2-2 olabilirdi, 3-2 öne geçebilirlerdi. Fizik gücümüzü arttırmamız gerekiyor. 60. dakikadan önce golü yedik, oyuna müdahale etmeye mecbur kaldık. Ama bence doğru müdahalelerdi. Çok güzel bir lig maçı oldu. Kaybeden de çok iyi mücadele etti, kazanan da zaten gereğini yaptı. Oyuncularımı kutluyorum çünkü bu kadar kısa sürede bir mantalite değişikliğine cevap vermek çok kolay değil. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz."

Fatih Terim, doğru yolda ilerlediklerinin altını çizerek, "Henüz hiçbir şey olmadı ama haftayı önemli bir 3 puanla kapadık. Diğer rakiplerimizin maçlarını kazandığı bir noktada bizim kaybetmemiz hoş olmazdı. Hem puan açısından hem moral açısından." ifadelerini kullandı.

"Transfer inşallah olur"

Terim, transferle ilgili gelen sorulara ise, "Transfer inşallah olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok. Ben yine söylüyorum mevcutları yukarı çekmek en büyük transfer olsa gerek. Maicon, Fernando ve Gomis'in gelmesi bizi alternatifi daha fazla bir takım haline getirecektir. Bugün çarpıcı olan bir diğer konu, Donk ilk yarıda hiç dakika almamış, Sinan 100 küsur dakika forma giymiş. Bunları iyi oynaması ve arzusu da önemliydi." yanıtını verdi.

Fatih Terim, Galatasaray'ın olağanüstü genel kurulunda Mustafa Cengiz'in başkanlığa seçilmesi hakkında ise şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray Genel Kurulu iradesini ortaya koymuştur. Seçimini yapmıştır. Dolayısıyla iradesine saygı duyuyoruz. Mustafa Cengiz'i seçmiştir. Kendisini tebrik ediyoruz. Aynı zamanda emeği geçmiş olan büyük bir özveriyle Galatasaray'a hizmet eden Dursun Özbek'e de teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiği kadar her şeyden uzak durup tamamen Florya'yı ve futbol takımını herhangi bir şekilde şikayet olmadan, mutlu bir şekilde bir arada tutmaya çalışıyorum. Çünkü Galatasaray'ın kenetlenme zamanıdır, herkesin elini taşın altına sokma zamanıdır. Tüm Galatasaraylılara çok iş düşüyor."

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Cengiz Kayserispor Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title