Haberler

Kayserispor Galatasaray Maçından Notlar

Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki, Galatasaray maçında cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadroda değişikliklere gitti

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Galatasaray maçında cezalı ve sakat oyuncular nedeniyle kadroda değişikliklere gitti.

Evsahibi Kayserispor'da, Abdullah Durak, Salih Dursun ve Cleyton kart cezaları dolayısıyla takımdaki yerlerini alamadı. Hırvat teknik adam, orta saha oyuncusu Taner Yalçın'a bu sezon ilk kez görev verirken, sağ bek Cüneyt Köz'ü de ilk kez ilk 11'de sahaya sürdü.

Kayseri temsilcisinde sakatlığını tam anlamıyla atlatamayan golcü Bobo kadroda yer almazken, sakatlıktan yeni çıkan Mert Nobre ile Zurab ise kendilerine ilk 18'de yer buldu. Sarı-kırmızılı ekipte, ailevi sebeplerden dolayı izin alarak ülkesine giden Biseswar da kadro da yer almadı.

Konuk ekip Galatasaray'da ise sakatlığı bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Hakan Balta kadroda yer almazken, teknik direktör Roberto Mancini, yabancı sınırı nedeniyle Albert Riera, Nordin Amrabat ve Emmanuel Eboue de kadroya almadı.

Tribünler boş kaldı

Kayserispor ile Galatasaray arasında oynanan maçta tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.

Galatasaraylı taraftarlar kendilerine ayrılan misafir tribününü büyük oranda doldururken, Kayserispor tribünlerinde boşluklar görüldü.

Kayserispor AGÜ amblemli formayla sahada

Formasında son üç yıldır göğüs reklamı bulunmayan Kayserispor, Galatasaray maçına Kayseri'deki üniversiteler arasında yer alan Abdullah Gül Üniversitesinin (AGÜ) amblemi bulunan formayla çıktı.

Kadir Özcan unutulmadı

Maç öncesi, 22 Ekim Salı günü antrenman sonrası evinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Kadir Özcan'ı için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Kayserispor taraftarlarının da Kadir Özcan için pankart açtıkları görüldü. - Kayseri

Kaynak: AA / Spor

Robert Prosinecki Kadir Özcan Galatasaray Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title