Haberler

Kayserispor-Fenerbahçe Notları

39'uncu DEFA KARŞILAŞTILAR Kayserispor ile Fenerbahçe, lig tarihinde 39.kez Kadir Has Stadında karşı karşıya geldi.

39'uncu DEFA KARŞILAŞTILAR

Kayserispor ile Fenerbahçe, lig tarihinde 39.kez Kadir Has Stadında karşı karşıya geldi. İki takım arasında geride kalan 38 maçta Fenerbahçe 25, Kayserispor 5 galibiyet almıştı. 8 maç da berabere sonuçlandı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Kayseri Kadir Has stadında hem Kayserili sporseverlerin hem de Fenerbahçeli sporseverlerin tribünleri boş kaldı. Karşılaşmayı 10 bine yakın futbolsever izledi.

1500 GÜVENLİK KUVVETLERİ GÖREV YAPTI

Karşılaşma öncesi polis ve özel güvenlik olmak üzere bin 500'e yakın güvenlik görevlisi stad içinde ve çevresinde görev yaptı.

HAKAN ARIKAN SON ANDA SAKATLANDI

Kayserispor'un tecrübeli file bekçisi Hakan Arıkan, son antrenmanda sakatlanınca, sezon başından bu yana ilk kez sahada yerini Kayacan'a bırakmak zorunda kaldı.

HASAN ALİ KALDIRIM'A İLGİ

Kayserili futbolseverler, eski oyuncuları Hasan Ali Kaldırım'a sahaya çıkışında ilgi gösterdi.

TAŞLI SOPALI KAVGA

Maçtan öncesi, otoparkta Fenerbahçeli ve Kayserisporlu taraftar arasında taşlı sopalı kavga yaşandı. Fenerbahçeli bir grup, Kayserili taraftara önce sözlü, sonra taş atmasıyla başlayan kavgada polis biber gazı sıktı. Kavgada bir otomobilin ön camı kırıldı.

ÇEVRE İLLERDEN GELDİLER

Fenerbahçe'ye İstanbul, Ankara, Kahramanmaraş,Rize, Kırşehir, Nevşehir, Adana, Karabük ve Konya'dan gelen sarı lacivertli taraftar maç boyunca tezahürat yaptı.

"VİCDANLARDA NASIL BERAAT EDECEKSİN" PANKARTI

Kayserili futbolseverler, tribünde, "Vicdanlarda nasıl beraat edeceksin" yazılı pankart açtı.

TRABZONSPOR LEHİNE TEZAHÜRAT

Kayserili sporseverler, zaman zaman Trabzonspor lehine tezahürat yaptı. Bu arada, "Trabzonspor, Kayserispor'a başarılar diler" pankartı açıldığı da dikkati çekti. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Arıkan Kayserispor Trabzonspor Fenerbahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title