Haberler

Kayserispor Fark İçin Gidiyor

Cuma günü Fortis Türkiye Kupası'nda Karşıyaka karşısında çeyrek final vizesi arayacak olan Kayserispor, hazırlıklarını tamamladı.

Yarın sabah karayoluyla İzmir'e gidecek olan sarı kırmızılı kafilede sakatlıkları nedeniyle kaptan Bülent, Erdal, Mendez ve kaleci Ali'nin yer almayacağı belirtildi.

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Bu çalışmalar sırasında 4 oyuncuyu da renklerimize katıp, sayısal açıdan bir ölçüde rahatladık. İzmir'e kaptan Bülent Bölükbaşı, Gaziantepspor'dan aldığımız forvet oyuncusu Erdal Güneş, Mendez ve kaleci Ali Üçkulak'ın sakat olmaları nedeniyle dört eksikle gidiyoruz. Karşıyaka karşısında sadece galibiyetin yetmeyeceğini de gözönüne alarak, gollü bir galibiyet elde etmeye çalışacağız'' dedi.

Fortis Türkiye Kupası'nda Kayserispor'un yer aldığı grupta, sarı kırmızılı ekiple eşit puana sahip Bursaspor ile Erciyesspor, Bursa'da karşı karşıya gelecek. Dörder puana sahip 3 takımın yapacağı mücedeleden galibiyetle ve iyi averajla ayrılan takım, Galatasaray'ın ardından bu gruptan çeyrek finale çıkacak.

Oktay ENSARİ / KAYSERİ,(DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title