Haberler

Kayserispor, Ergün Teber'i Sakaryaspor'a Kiraladı

Kayserispor Kulübü, Larissa maçı öncesi sol kanat oyuncusu Ergün Teber`i Süper Lig`in yeni ekibi Sakaryaspor`a kiraladı.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, sezon başında Konyaspor`a gitmek isteyen, ancak daha sonra gelip kendilerinden özür dileyerek sözleşmesini 2008 yılına kadar uzattıkları Ergün Teber`i bir yıllığına Sakaryaspor`a kiraladıklarını söyledi. Mamur, ¨Kayserispor Kulübü büyüklüğünü bir kez daha göstermiştir. Konyaspor`un 450 bin YTL verdiği Ergün`ü, yeniden yuvaya döndüğü için, paraya ihtiyacımız olmasına rağmen Konyaspor`a tamamen vermek yerine, Sakaryaspor`a kiraladık. Burada Kayserispor kulübünün gerek Ergün`e, gerekse Ergün gibi düşününlere mesajı açıktır¨ dedi.

Kayserispor`da Larissa maçının hazırlıkları sürerken kaptan Bülent Bölükbaşı ve Johnson sakatlıkları geçmediği için düz koşu yaptı. Sarı kırmızılı oyuncular nabızlarına göre ayarlanmış saatlerle Kayserispor Kadir Has Karpuzatan Tesisleri`nde kros ve kondisyon ağırlıklı çalıştı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, ¨Turu çantada keklik görmüyoruz. Larissa gerçekten güçlü bir ekip. Dört uzun oyuncusu ile kafa toplarına son derece hakim bir takım. Yunanistan`daki maçta rakibimizi yakından tanıdık. Ona göre taktik geliştiriyoruz. Hedefimiz İntertoto üzerinden UEFA`ya geçiş yapmaktır. Bu hedefimizi cümle alem biliyor. Oyuncularım da UEFA`yı çok istiyor. Ayağımıza kadar gelen şansı değerlendirip, Vomlos beldesinde oynadığımız ve 0 -0 biten maçın rövanşını alacağız¨ şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title