Haberler

Kayserispor'den Mehmet Topuz Açıklaması

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un Ara Transfer Döneminde Satılmasının Söz Konusu Olmadığını Söyledi.

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Yücel Şahin, Mehmet Topuz'un ara transfer döneminde satılmasının söz konusu olmadığını söyledi.

Yücel Şahin, bugün bazı gazetelerde, Mehmet Topuz'a Fenerbahçe'nin yeniden talip olduğu yönünde haberlerin yer aldığını, fakat Fenerbahçe'den yeni bir teklif almadıklarını açıkladı.

Sezon başında, çok sayıda kulübün talip olduğu Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı satmayacaklarını defalarca açıkladıklarını ifade eden Şahin, şöyle devam etti:

"Basında yer alan asılsız haberlerin futbolcular üzerindeki olumsuz etkisini ortadan kaldırmak için İstanbul'da bilboartlara ilan bile verdik. Tarihi Kayseri Kalesi'ne de bu iki futbolcumuzun fotoğraflarının yer aldığı, satmayacağımızı belirten büyük boy afiş astık. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yönetimine de bu iki milli futbolcumuzun satılmayacağını defalarca söyledik. Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz ile ilgili yeni bir teklifi yok.Cevabımızı bildikleri için Fenerbahçe yönetimi yeni bir teklifte bulunmadı. Kayserispor Mehmet Topuz'u yine satmayacak."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title