Haberler

Kayserispor'dan Bir Kaptan Daha Gitti

Kaptan Mehmet Erenz ve ikinci kaptan Selim Teber'den sonra 2011-2012 sezonu öncesi Kayserispor'dan ayrılanların sayısı 12'ye çıktı.

Kaptan Mehmet Erenz ve ikinci kaptan Selim Teber'den sonra 2011-2012 sezonu öncesi Kayserispor'dan ayrılanların sayısı 12'ye çıktı.

Mehmet Eren'den ayrılışında sonra son 5 maça kaptan olarak çıkan Selim Teber ile ikinci kaptan kaleci Souleymanou'da Kayserispor'la ipleri kopardı. Böylece son 7 yılda Kayserispor'da kaptanlık yapanlardan Bülent Bölükbaşı ve Ragıp sözleşmesi yenilenmediği, Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye gittiği, yarım sezonluk kaptan Ali Turan ise sözleşmesini yenilemeyip Galatasaray'a gittiğinden takımdan kopan isimler oldu. Ali Turan'ın ardından Aydın Toscalı da geçen sezon Ankaragücü'ne gitti. Son olarak kaptanlık görevine getirilen Mehmet Eren'in ikinci yarıda forma şansı verilmemesi üzerine Kayserispor'dan ayrılmasının ardından kaptan ola Selim Teber'in de Hamza Çakır ile birlikte dün gece mukavelesi feshedildi.

KayseriSPOR'DAN GİDEN GİDENE

Bu arada, Kayserispor'dan sezon içinde Aleksander, Zalayeta, Abdülkadir Özgen gitmiş, sezon bitiminde ise bu oyuncuları kaleci Souleymanou, Yusuf, Volkan Babacan, Ali Bilgin, Moritz, Mehmet Eren, Önder, Hamza Çakır, Selim Teber ve Armağan Kuş izledi. Sarı kırmızılı ekipte kalede Gökhan, defansta Serdar, Hasan Ali, Savaş, Eren Güngör, orta alanda Furkan, Abdullah, Santana. Ziani, Amrabat, Triosi, forvette ise Kujoviç, Cangele, Ömer ve Semih ve genç oyuncu Mehmet Bezirci kaldı.

MEHMET EREN'E ONLARCA KULÜPTEN TRANSFER TEKLİFİ

Kayserispor'da ikinci yarıda forma şansı bulamayan ve yeni sezonda kulübede oturmak istemediğini belirterek sarı kırmızılı kulüpten kopan Mehmet Eren, "Kayserispor'u da, Kayserispor'u da çok sevdim. Ayrılırken yönetimle karşılıklı konuştuk. Yeni sezonda yedek kulübesinde beklemek istemedim. Şu anda Antalya'da dinleniyorum. Yarından itibaren de üç büyükler dışında Süper Lig takımlarından gelen teklifler konusunda görüşmeler yapacağım" dedi.

ALMANCILAR AZALDI

Geçtiğimiz sezon özellikle gurbetçi oyuncuları bünyesine toplayan Kayserispor'da oynayan Almanya'dan transfer edilmiş oyuncu sayısı azaldı. Almanya'da top oynamış futbolculardan kaleci Yusuf, Volkan, Hamza, Önder, Selim, Ali Bilgin, Abdülkadir Kayserispor'dan bir şekilde kopan futbolcular oldu. Kadroda Almanya'da oynayan Serdar, Hasan Ali, Furkan, Ömer Şişmanoğlu ve Semih Aydilek kaldı. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title