Haberler

Kayserisporda Karabük Maçı Hazırlıkları Başladı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarına başladı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Kayserispor, maçın hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, "Deplasmandan iyi bir sonuçla döneceğiz" dedi.

Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Robert Prosinecki yönetiminde antrenman yapan futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç oynadı. Hazırlıklar hakkında bilgiler veren Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, takımın rayına oturduğunu söyledi. Karabükspor'un iyi bir takım olduğunun altını çizen Prosinecki, "Bildiğiniz gibi Pazar günü Karabük deplasmanına gideceğiz. Son lig maçında Karabük de berabere kaldı. Organize bir takım, güçlü bir takım. İyi oyunculardan kurulu güçlü bir takım ve iyi futbol oynamaya çalışan bir takım. O yüzden zor olacaktır ama bizim kendi içimizde bulunduğumuz durum itibari ile son 2 haftadır iyi futbol oynuyoruz. Takım daha da rayına oturdu. Takım halinde grup halinde iyi bir takım görüntüsü vermeye başladık. Rize maçını iyi bir futbolla kazandık. Akhisar maçında da iyi futbol oynamamıza rağmen, eksik oynamamıza rağmen rakipten çok daha gol pozisyonuna girmemize rağmen maalesef 3 puanı hanemize yazdıramadık. Ama takım iyi bir raya oturdu. Eminim ki Karabük maçında da iyi bir performans gösterip oradan da iyi bir sonuçla döneceğiz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor, 8 Aralık Pazar günü saat 16: 00'da deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title