Haberler

Kayserispor'da Gözler Evkur Yeni Malatyaspor Maçına Çevrildi

Kayserispor'da gözler Evkur Yeni Malatyaspor maçına çevrildiİlyas KAPLANKAYSERİ,(DHA)Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica hakkında çıkan transfer iddialarını yalanlarken, Türkçe olarak Kayseri'yi seviyorum dedi.

Kayserispor'da gözler Evkur Yeni Malatyaspor maçına çevrildi

İlyas KAPLANKAYSERİ,(DHA)

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica hakkında çıkan transfer iddialarını yalanlarken, Türkçe olarak Kayseri'yi seviyorum dedi.

Kayserispor, Süper Lig'in 17'nci haftasında Pazar günü karşılaşacağı Evkur Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılı ekip düz koşu ile başladığı idmana kondisyon çalışması yaparak devam etti. Daha sonra pas, yan top çalışması gerçekleştiren Kayserisporlu futbolcular idmanı şut çalışması ile tamamladı. Kayserispor'da sakatlıkları bulunan Güray Vural ve Asamoah Gyan antrenmana katılmazken, takım kaptanı Umut Bulut soğuk algınlığı geçirdiği için kondisyon salonunda çalıştı.

KAYSERİSPOR GENEL MENAJERİ KEMALOĞLU BİZİM HER MAÇIMIZ FİNAL

Evkur Yeni Malatyaspor karşısında çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Kayserispor Genel Menajeri Erdem Kemaloğlu, Bu güne kadar her maçımızı final havasında oynamıştık. Sezonun ilk yarısının son maçında evimizde konuk edeceğimiz Malatyaspor maçına da final havasında hazırlanıyoruz. Şu an 30 puanımız ve alabileceğimiz bir üç puan daha var. Tribünlerin dolu olması futbolculara artı bir motive oluyor. Taraftarımızın desteği ile Malatyaspor maçında da 3 puan alan taraf olmak istiyoruz dedi.

DENİZ TÜRÜÇ DAHA İYİ YERLERE GELECEĞİZ

İstediklerini sahaya yansıtabildikleri için mutlu olduklarını dile getiren Kayserispor'un asist kralı Deniz Türüç, Bu nedenle mutluyuz ama daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bu takımı daha iyi yerlere taşımak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz şeklinde konuştu.

MUAMMER YILDIRIM TARAFTAR DESTEĞİ İLE YENECEĞİZ

Çalışmaların güzel gittiğini ve takımda her şeyin yolunda olduğunu ifade eden Muammer Yıldırım, Bu hafta iki maç yapacağız. İlk olarak Malatyaspor maçında taraftarımızın yine tribünleri dolduracaklarını tahmin ediyorum. Taraftarımız hem içeride hem dışarıda her zaman yanımızda. Onların desteği ile Pazar günü oynanacak olan maçı kazanarak devreye 33 puanla girmek istiyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeni Malatyaspor Kayserispor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title