Haberler

Kayserispor'da Fenerbahçe Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Kayserispor, Hafta Sonu Oynayacağı Fenerbahçe Karşılaşması İçin Hazırlıklarını Tüm Hızıyla Sürdürüyor. Kayserisporlu Futbolcu Mehmet Topuz, Bomba Gibi Olduklarını ve Fenerbahçe Maçını Kazanacaklarını Söyledi.

Kayserispor, hafta sonu oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Kayserisporlu futbolcu Mehmet Topuz, bomba gibi olduklarını ve Fenerbahçe maçını kazanacaklarını söyledi.

Kayserispor Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da, futbolcular günü tek idman yaparak geçirdi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen taktik idmanında, Teknik Direktör Tolunay Kafkas, sık sık hata yapan futbolcularını uyardı. Antrenman sonrası bir açıklama yapan takım kaptanı Mehmet Topuz, kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçına mutlak üç puan için çıkacaklarını söyledi. Topuz, "Sahamızda hiç kaybetmedik, hazırlıklarımız çok iyi gidiyor. Bomba gibiyiz. İnşallah bu

maçta da kazanan taraf biz olacağız. Pazar günü de tüm taraftarımızı maça bekliyor ve bize doksan dakika boyunca destek vermelerini istiyoruz" dedi.

Öte yandan, takımda Koray Çölgeçen'in sakatlığı devam ederken, sarı kart cezalısı Cangele dışında eksik oyuncu bulunmadığı belirtildi.

(SE-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title