Haberler

Kayserispor'da Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları

Güncelleme:

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 18 Şubat Cuma günü Vavacars Fatih Karagümrük ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 18 Şubat Cuma günü Vavacars Fatih Karagümrük ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Teknik direktör Hikmet Karaman, kulüp tesislerindeki antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, son iki hafta sahalarında oynadıkları maçlarda gol atmalarına rağmen istedikleri skoru çıkaramadıklarını söyledi.

İttifak Holding Konyaspor gibi önemli bir takıma karşı ilk 14 dakikada 2-0 öne geçmelerine rağmen sahadan mağlup ayrıldıklarını ve hatalarının farkında olduklarını belirten Karaman, şunları kaydetti:

"Konya maçının ilk yarısı içeri 4-1 gitmemiz gerekiyordu ama olmadı. Yukarıyı yakalama açısında son derece önemli bir avantajdı. Evimizde oynarken bu avantajı iyi kullanmamız gerekiyordu, kullanamadık. Bundan sonraki maçlarda bunu kullanacak gücümüz var. Şimdi önümüzdeki maçlarda tekrar bir seri yakalamak zorundayız. Dolayısıyla şu anda odaklandığımız tek şey bu hafta oynayacağımız Karagümrük ve sonrasındaki Fenerbahçe maçı."

Oyuncu Dimitrios Kolovetsios da sakatlık sürecinde takıma yardımcı olabilmek adına sıkı çalışıp en kısa zamanda sahalara dönmeyi başardığını dile getirdi.

Karagümrük karşısında son haftalarda aldıkları olumsuz sonuçları unutturmayı istediklerini belirten Kolovetsios, "Son iki haftadır negatif sonuçlar elde ettik. Bu sonuçlar önümüzdeki Karagümrük maçını daha önemli hale getirdi. Ne kadar iyi takım olduğumuzu, bunu sahaya yansıttığımızda nasıl başarılı olduğumuz biliyoruz. Maçı kazanmak için orada olacağız. Kafamızda olan sadece maçı kazanmak." ifadelerini kullandı.

Abdulkadir Parmak da Kayserispor'a uzun süre oynamadan geldiğini oynadıkça kendini bulduğunu söyledi.

Performansından son derece memnun olduğunu belirten Parmak, "Geçen hafta bir gol attım ama keşke bu gol galibiyet için yeterli olsaydı. Ligde 3 haftadır kaybediyoruz ama çok da zorlu fikstürden çıktık. Maçların ilk yarılarını iyi oynuyoruz ama ikinci yarılarda puan kaybediyoruz, buna bir önlem almamız gerekiyor. Bu hafta kayıplarımızı telafi edeceğiz." diye konuştu.

Basın mensuplarının Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Trabzonspor maçını sorması üzerine Parmak, kupada çok önemli rakipleri eleyerek geldiklerini, Trabzonspor'u da eleyip finale kalıp, kupayı almak istediklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan, teknik direktör Karaman yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

İdman, koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından tam sahada çift kale maçla sona erdi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title