Haberler

Kayserispor'da Bobo Sevinci

kırmızılı takımın Teknik Direktörü Robert Prosinecki, üç puan alarak içinde bulundukları durumdan kurtulmak istediklerini söyledi.
Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da Teknik Direktör Robert Prosinecki Antalyaspor...

kırmızılı takımın Teknik Direktörü Robert Prosinecki, üç puan alarak içinde bulundukları durumdan kurtulmak istediklerini söyledi.

Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da Teknik Direktör Robert Prosinecki Antalyaspor karşısında iyi bir futbol oynadıklarını hatırlatarak, "Maçın son dakikalarına kadar öndeydik, ama son dakikalarda dikkat kaybından golü yedik. Genel hatlarıyla iyi mücadele ortaya koyduk. Sayısız gol pozisyonları bulduk. İyi bir yola girdik. Sakatlarında düzelmesi ve takıma katılmasıyla takım moral buluyor. Bugün de Bobo aramıza katıldı ve bizi daha yukarı çıkaracaktır. Takıma olumlu etkisi olacaktır" diye konuştu.

Beşiktaş mücadelesini kendi sahaları ve seyircileri önünde oynayacaklarını dile getiren Prosinecki, "Çok önem verdiğimiz bir maç. İyi bir şekilde hazırlanacağız ve önemli bir galibiyet alarak, hasretini çektiğimiz üç puanı alıp içinde bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz" dedi.

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Salih Dursun ise, takım arkadaşlarıyla kenetlendiklerine değinerek, "Bulunduğumuz yerin farkındayız. Kayserispor'a yakışmayan bir yerde olduğumuzun da farkındayız. Takımı buraya getiren biziz, çıkaracak olan da biz olacağız. Taraftarımız rahat olsun. Biz elimizden geleni yapıp, Kayserispor'u hak ettiği yere getireceğiz. Taraftarımızın desteği bizim bu işe inancımızı artırıyor. Geçtiğimiz yıl birlik ve beraberlikle bu işi başardık. Bu yıl da bunu birlik ve beraberlik içinde başaracağız. Bizi diğer takım taraftarları ilgilendirmiyor. Önemli olan bizim takım taraftarımızın verdiği destektir. İnşallah onların desteği ile Beşiktaş maçında üç puanı alarak çıkışa geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Kadir Has Tesisleri'nde sürdürülen antrenmana, kamp döneminde sakatlanan ve uzun bir süredir antrenmanlara katılamayan Bobo, takım ile birlikte antrenmana çıktı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Robert Prosinecki Antalyaspor Kayserispor Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title