Haberler

Kayserispor'da Az Alkmaar Hazırlığı Başladı

Kayserispor'da Teknik Kadronun Taraftara Küskünlüğü Sürerken, Sarı Kırmızılı Ekibin Gençlerbirliği ile Oynadığı Karşılaşmayı 7 Bin 322 Kişi 6 Bin 665 YTL Ödeyerek İzledi. Sarı Kırmızılı Oyuncular Az Alkmaar ile Oynayacakları UEFA Maçı İçin Hazırlıklara Başladı. Kayserispor Kafilesi Çarşamba Günü ...

Kayserispor`da teknik kadronun taraftara küskünlüğü sürerken, sarı kırmızılı ekibin Gençlerbirliği ile oynadığı karşılaşmayı 7 bin 322 kişi 6 bin 665 YTL ödeyerek izledi. Sarı kırmızılı oyuncular AZ Alkmaar ile oynayacakları UEFA maçı için hazırlıklara başladı. Kayserispor kafilesi çarşamba günü saat 09.00`da özel uçakla İstanbul üzerinden Hollanda`ya gidecek.

Kayserispor genel menajeri Süleyman Hurma, teknik direktör Ertuğrul Sağlam`ın cumartesi günü oynanan maçla ilgili olarak seyircinin maça ilgi göstermemesine gösterdiği tepkiye hak verdiğini söyledi. Hurma, ¨Bursaspor ve Beşiktaş seyircinin takımlarına gösterdiği inanılmaz destek gerçekten çok iyiydi. Aynı desteği, hem UEFA`de hem de ligde takımını başarıyla temsil eden Kayserispor`a da gösterilmeliydi. Kendi sahamızda 7 bin kişiye futbol oynamamız, takımımızı da, futbolcumuzu da ister istemez olumsuz etkiledi¨dedi

İSTANBUL ÜZERİNDEN GEÇİLECEK

Kayserispor kafilesi çarşamba günü saat 09.00`da özel uçak ile İstanbul`a hareket edecek. Sarı kırmızılı kafileyi taşıyan uçak Atatürk Hava limanında yakıt ikmali yaptıktan sonra Hollanda`nın Amsterdam kentine inecek. Kayserisporlu futbolcular orada da bir ter antrenmanı yaptıktan sonra, kampa girecek. Kayserispor kafilesine Çaykur Rizespor maçı nedeniyle bazı oyuncular alınmayacak. Bu oyuncular Kayseri`de antrenman yaparak, cumartesi günü İstanbul`dan uçakla Trabzon`a geçecek. Hollanda kafilesindeki oyuncular yarın belirlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title