Haberler

Kayserispor, Bursaspor Engelini 3 Golle Geçti

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. Haftasında Deplasmanda Bursaspor'u 3-0 Yenerek UEFA Kupası'na Katılma Yolunda Önemli Bir 3 Puanın Sahibi Oldu.

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda Bursaspor'u 3-0 yenerek UEFA Kupası'na katılma yolunda önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

Maç sonrasında Bursaspor taraftarları, takımlarını protesto ederken, konuk ekip Kayserispor'u ise tribünlere çağırarak alkışladı. Bursaspor kaptanı Egemen Korkmaz, maçın bitiş düdüğünün ardından soyunma odası tüneline girerken taraftarların küfürlü protestosuyla karşılaştı. Egemen'in taraftarlara tepki göstermesiyle gerginlik yaşandı.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, maç sonrası yaptığı açıklamada beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Özellikle ikinci yarıda çok kötü oynadık. İstediğimiz pozisyonları bulamadık. Çok kötü goller yedik. Taraftarlarımızın kendi takımlarına yaptığı davranışı kınıyorum. Bu hareket, teknik kadro ve yönetimin canını sıktı. Bu yüzden de önümüzdeki sezon başkan olmayacağım" dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, düzenlediği basın toplantısında kendi sahalarında kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Zor bir maçtı, istediğimiz puanı alamadık. İlk golü yan toptan yedik. İkinci yarıda değişiklikler yapmamıza rağmen maçı çeviremedik. Kaybettiğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise zor bir maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bursaspor, zor bir deplasman. Bütün takımlar buraya çekinerek geliyor. Maçı 3 golle kazandığımız için ayrıca memnun kaldık. Bursaspor, misafirperver bir takım. Maç sonrasında bizi tribünlere çağırıp alkışladılar. Onlara çok teşekkür ediyorum. Önümüzde 3. olma hedefimiz var. Önümüzdeki iki maçı içeride oynayacağız. O maçları da kazanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

(EV-EYB-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title