Haberler

Kayserispor Az Alkmaar'ı Bekliyor

Kayserispor, Perşembe Günü UEFA Gruplarına Katılma Hakkını Elde Etmek İçin İlk Maçta 3-2 Yenildiği Az Alkmaar'ı Bekliyor. Sarı-kırmızılı Ekipte Sakatlığı Süren Paraguay Milli Takımının Değişmez Oyuncusu Toledo'nun Durumu Maç Günü Belli Olacak.

Kayserispor, Perşembe günü UEFA gruplarına katılma hakkını elde etmek için ilk maçta 3-2 yenildiği AZ Alkmaar`ı bekliyor. Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlığı süren Paraguay milli takımının değişmez oyuncusu Toledo`nun durumu maç günü belli olacak.

Çek Cumhuriyeti`nden P.Kralovec, J. Jilek, M. Zlamal hakem üçlüsünün yöneteceği maç için Sarı-Kırmızılılar son hazırlıklarını tamamlayıp, kulüp tesislerinde kampa girdi. Kayserispor`da sakatlığı bulunan oyunculardan Tayfun Cora iyileşirken, Toledo`nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Kayserispor`un yeni transferlerinden Uğur, daha önce Galatasaray Kulübü tarafından listede gösterildiğinden statü gereği bu maçta yer almayacak. Uruguaylı Marcello Mendez ise, kadroya dahil edildi.

Bu arada, doping olayı sonrası kulüple ilişkisi askıya alınan İranlı Hamed Kavıanpour ise, hem listeye hem de kulübe alınmadı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Sarı-Kırmızılı oyuncuların gerek fizik gerekse kafa olarak AZ Alkmaar maçına hazır olduklarını belirtti. Sağlam,

¨Rakibimizin gücünü biliyoruz. Karşılaşmanın 90 dakika olduğunu unutmadan, seyircimizin de desteğiyle turu geçen taraf biz olup, Kayserispor tarihinde bir ilki gerçekleştireceğiz. 40 yıl önce kurulan Kayserispor Kulübü, bir ilke imza atarak İntertoto`dan UEFA grubuna katılan takım olacağız¨ dedi

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA SUNULDU

Kayserispor Kulübü, perşembe günü oynanacak UEFA Kupası rövanş maçının biletlerini satışa sundu. Sporseverler, saat 20.00`de oynanacak karşılaşmayı kale arkası tribün 10 YTL, açık tribün 20 YTL, kapalı tribün ise 50 YTL ödeyerek izleyebilecekler. Sarı-Kırmızılı kulübün daha önce satışa çıkarttığı kombine biletler bu maçta geçerli olmayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title