Haberler

Kayserispor'a kadın başkan adayı

SÜPER Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor'da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi Berna Gözbaşı, kulübün 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıkladı.

SÜPER Lig ekibi İstikbal Mobilya Kayserispor'da başkan danışmanı ve yönetim kurulu üyesi Berna Gözbaşı, kulübün 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda başkanlığa adaylığını açıkladı.

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi kulüp tesislerinde toplantı yapıldı. Toplantıya, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Beldiye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, İstikbal Mobilya Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir ve kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"BAŞARILI BİR GİRİŞİMCİ"

'Yaklaşık yarım saat süren toplantı sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, iş kadını Berna Gözbaşı'nın başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Başkan Memduh Büyükkılıç, "Başarılı bir girişimci olan ve Türkiye'nin takdirini kazanmış bir isim Berna Gözbaşı, Kayserispor Kulüp Başkanlığına aday olarak aramızda yer alıyor. Elbette tamamlanması gereken bir süreç var. Biz, değerli başkanımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Hep birlikte şehir sahip çıkacak. Şehrimizin tüm paydaşlarıyla, takımımıza sahip çıkacağız. Hep beraber Kayserispor'un yanındayız. Kayserispor'un başkanı olacağına inandığımız Berna Hanım'ın yanındayız. Adaylığını burada paylaşıyoruz. Desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz" dedi.

"BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR GÖREV OLACAK"

Kayserispor'da Başkan Hamdi Elcuman'ın danışmanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Berna Gözbaşı ise "Benim için çok değerli bir görev olacak. Bugüne kadar değişik görevler aldım ama Süper Lig'de kulüp başkanı olabilmek çok onurlu bir görevdir. 2 yıldır Erol Başkanımın daveti ile çeşitli görevlerde bulundum. Geldiğimiz süreçte, olağanüstü genel kurul kararı alındı. Şehrimizin büyüklerinin istediği üzerine başkan adayı oldum. İnşallah Kayserispor'u daha iyi yerlere getirmek için mücadele edeceğim. Yalnız olmayacağımızı biliyorum" diye konuştu.

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLMUŞ BİR CAMİADAN BAHSEDİYORUZ"

Kayserispor'un Türkiye'ye örnek olduğuna dikkati çeken teknik direktör Bülent Uygun ise şunları kaydetti:

"Kayserisporumuzun, camiamızın büyüklüğü taraftarımızla bütünleştiğinde çok daha iyi yerlerde olduğunu biliyoruz. Bugün de görüyorum ki Kayserisporumuzun sevenleri hep beraber birlik olmuş durumdayız. Türkiye'ye örnek olmuş bir camiadan bahsediyoruz. İlk stadyumları malum Kayseri'de hayata geçirmiştik. Kayserispor, hep zirveye oynayan ve bu zirvede bulunan bir takımken maalesef futbolun içinde bazen aksaklıklar olabiliyor. O krizin getirmiş olduğu problemleri yaşamıştık ama yine beraberce el ele verip bu durumdan çıkacağız. Berna Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. İnanıyorum ki, inananlar, inandıklarını başarmıştır."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstikbal Mobilya Kayserispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title