Haberler

Kayserispor 'A Boydak Grubundan 10 Bin Bilet Desteği

Kayserispor Kulübü, Cumartesi Günü Oynanacak Çaykur Rizespor Maçı İçin Bilet Fiyatlarını Kale Arkası 2 YTL, Açık Tribün 5 YTL ve Kapalı Tribün 10 YTL Olarak Belirledi. Bu Arada, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Sarı Kırmızılı Ekibe Destek Amacıyla 10 Bin Adet Bilet Satın Aldı.

Kayserispor Kulübü, Cumartesi günü oynanacak Çaykur Rizespor maçı için bilet fiyatlarını kale arkası 2 YTL, açık tribün 5 YTL ve kapalı tribün 10 YTL olarak belirledi. Bu arada, Boydak Holding Yönetim Kurulu başkanı Hacı Boydak, sarı kırmızılı ekibe destek amacıyla 10 bin adet bilet satın aldı.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, sarı kırmızılı kulübe verdiği destekten dolayı Boydak Holding Yönetim Kurulu başkanı Hacı Boydak'a teşekkür etti. Mamur " Kayserispor'a destek konusunda son zamanlarda beklediğimizden öte ilgi gördük. Buna, son olarak Boydak Holding Yönetim Kurulu başkanı Hacı Boydak, gruplarında çalışan işçi ve görevliler için olmak üzere Çaykur Rizespor maçının 10 bin biletini satın alarak, bize maddi destek verdi. Sayın Boydak'a teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu

Kayserispor futbol takımı, Ç.Rizespor maçı hazırlıklarını Karpuzatan tesislerinde sürdürdü. Sakatlıkları süren Bülent Bölükbaşı ve Aydın düz koşu yaparken, Johnson ise salonda ağırlık çalıştı. Kart cezalısı Mehmet Topuz'da hafif sakatlığı için düz koşu yaptı. Kayserispor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam " Noksanlarımıza karşın, elimizdeki kadroyla Ç. rizespor'u yenerek, zirveye doğru tırmanışımızı sürdüreceğiz" dedi

Oktay ENSARİ - KAYSERİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title