Haberler

Kayserispor: 2 - Ankaragücü: 1

Turkcell Süper Ligi`nin 3. haftasında Kayserispor, kendi sahasında Ankaragücü`nü 2-1 yendi. Kayserispor`un gollerini, 47. dakikada Iglesias ve 88.dakikada Gökhan atarken, Ankaragücü`nün tek golü 35. dakikada Tita`dan geldi. 44. dakikada Ankaragücü`nden Emre, kırmızı kart gördü.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, zor bir karşılaşma olduğunu söyledi. Güç dengelerinin birbirine yakın olduğu Anadolu takımları arasında çok rahat maç kazanılmayacağının bilincinde olduklarını ifade eden Sağlam, şöyle devam etti: ¨Ankaragücü maçı bizim için böyle bir karşılama oldu. Sonuç itibariyle maçın geneline baktığımızda Ankaragücü`nün bireysel hatamızdan kaynaklanan golünün dışında kalecimize gelen herhangi bir topunun olduğunu hatırlamıyorum. Bu da bizim defansif anlamda oyuna ne kadar konsantre olduğumuzu gösteriyor. Rakibin 10 kişi kaldığı ikinci yarının tamamında birçok gol pozisyonu bularak, maçın sonucunda 2-1 kazanmasını bildik. Zaten ikinci devreye çıkarken oyuncularımıza, sakin olursak, sinirlerimize hakim olursak ve oyun disiplininden maçın bitiş düdüğüne kadar kopmazsak golü bulacağımızı söylemiştik. 88. dakikada da golü bulduk. Karşılaşmadan da galip ayrılmasını bildik.¨

Önlerinde UEFA Kupası 2. ön eleme turunda oynayacakları Tiran maçı olduğunu anımsatan Sağlam, ¨Bu maçı unutarak o maça konsantre olmamız gerekiyor. 2-0 avantajlı bir skor gibi görünebilir, ancak futbol sürprizlere açık bir oyun olduğu için iyi konsantre olup, galibiyet alarak, ülkemize puanlar kazandırarak bir üst tura çıkmak istiyoruz¨ diye konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Vlado Bozinoski ise futbolcuları oyundan atılana kadar maçta eşitlik olduğunu kaydetti. 10 kişi kaldıklarında da birkaç pozisyon yakaladıklarını ifade eden Bozinoski, ¨Bu pozisyonlarda golü bulabilirdik, ancak Kayserispor buldu. Kayserispor iyi bir takım. 3 puanı aldıkları için tebrik ediyorum¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title