Haberler

Kayseri'ye Meksikalı Gelin

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda Tanışarak Birbirlerine Aşık Olan Havalimanı Görevlisi Ferhat Yemen ile Turist Rehberi Meksikalı Soto Hernandez, Bir Ömür Boyu Beraberlik İçin İmza Attı. Müslümanlığı Kabul Eden Meksikalı Gelin, İsmini Elif Olarak Değiştirdi.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda tanışarak birbirlerine aşık olan havalimanı görevlisi Ferhat Yemen ile turist rehberi Meksikalı Soto Hernandez, bir ömür boyu beraberlik için imza attı. Müslümanlığı kabul eden Meksikalı gelin, ismini Elif olarak değiştirdi.

Havalimanında tesadüfen karşılaşan ve birbirlerine aşık olan Türk genci Ferhat Yemen ile Meksikalı Soto Hernandez, dünyaevine girdi. Havaalanında birbirlerini tanıyan ve daha sonra birbirlerinin e-mail adreslerini alarak bir süre internet ortamında görüşen iki genç, bir arada ömür boyu yaşama kararı aldı. Kocasinan Belediyesi Nikah Salonu'nda gerçekleştirilen törenle evlenen 26 yaşındaki Ferhat Yemen ile 25 yaşındaki Hoto Hernandez, birbirlerini çok sevdiklerini dile getirdi. Tesadüfen Ferhat Yemen İle karşılaştığını söyleyen Meksikalı gelin, "Ferhat'ı çok seviyorum, mutlu olacağımıza inanıyorum" dedi.

Nikah memurunun evlilik cüzdanını geline vermesinden sonra tebrikleri kabul eden çift, hatıra fotoğrafı çektirip salondan konvoy eşliğinde ayrıldı.

(YS-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title