Haberler

Kayseri ve İranlı turizmciler Tahran'da buluştu

Güncelleme:

Kayserili turizmciler Tahran'da düzenlenen Kayseri Erciyes toplantısında 250'e yakın İranlı turizm acentesi ile işbirliği fırsatı buldu.

Rusya, Ukrayna ve Polonya'dan direkt charter seferleri ile kış sezonu boyunca yoğun şekilde yabancı turistleri ağırlayan Kayseri Erciyes İran pazarındaki turizm profesyonellerine tanıtıldı.

Türk Hava Yolları Kayseri Müdürlüğü girişimi ile İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen Kayseri-Erciyes tanıtım toplantısında Kayserili turizm acenteleri ve otel yetkilileri İran'da faaliyet gösteren 250'e yakın turizm acentelerinin temsilcileri ile buluştu.

Turizmlerin bir araya geldiği organizasyonda işbirliği potansiyeli değerlendirildi. Erciyes başta olmak üzere Kayseri'nin tabi güzellikleri bölgenin sahip olduğu turistik ve kültürel zenginlikler anlatıldı, bire bir görüşmeler sağlandı.

İran'daki programa katılan Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı da turizm operatörlerine Erciyes'in sahip olduğu kayak altyapısı ve bölgenin sunduğu imkânlar hakkında geniş bir sunum yaptı.

Kayseri ve bölgemizde kış ve kültür turizmini entegre etmeye başladıklarını belirten Dr. Murat Cahid Cıngı, "Kayseri Büyükşehir Belediyemiz'in Erciyes Dağı'nda yapmış olduğu devasa master planı artık şehrimize çok ciddi ekonomik ve ticari katkılar sağlamaya başladı. Son yıllarda hem charter uçuşlarla hem de aile ve arkadaş gurupları ile gelen yabancı turistleri ağırlıyoruz. Bu kapsamda Erciyes'in ve Kayseri'nin turizm potansiyelini değerlendirerek şehrimize daha fazla ülkeden daha çok turist getirmek için de global organizasyonlara iştirak ediyor fuarlarda tanıtımlarda bulunuyoruz; yerli ve yabancı çok farklı çevrelere sunumlar yaparak potansiyelimizi büyütmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Tahran'da Kayseri'yi, Erciyes'i ve bölgemizin sahip olduğu eşsiz zenginlikleri İranlı acentelere anlatarak sunumlar yaptık. Çok verimli bir program gerçekleştirdik. Geri dönüşleri bu kış alacağımızı düşünüyoruz. Ülkemizin İran'da bir numaralı turizm pazarı olduğu istatistiksel olarak bir gerçek ve biz de Erciyes olarak payımiza düşeni almak için gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bu güzel programı organize eden THY Kayseri ve Tahran müdürlüklerine Erciyes ailesi olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kayseri Erciyes Tahran Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title