Haberler

Kayseri Ulaşım AŞ'nin Ağaç Dikme Bayramı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Ulaşım AŞ, geleneksel ağaç dikme bayramını Beştepeler bölgesinde gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Ulaşım AŞ, geleneksel ağaç dikme bayramını Beştepeler bölgesinde gerçekleştirdi.

Kayseri Ulaşım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ulaşım AŞ'nin 3. ağaç dikme bayramında, "Bir dikili ağacın olsun" sloganıyla Beştepeler bölgesine yetişkin fidanlar dikildi.

Ağaç dikme bayramına Ulaşım AŞ personeli ve aileleri katıldı.

Etkinlikte konuşan Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Beştepeler bölgesinde belirledikleri alanı üç yıldır ağaçlandırdıklarını, bu yıl 500 fidan diktiklerini söyledi.

Çocuklara ve gençlere fidan dikme alışkanlığı kazandırmak istediklerini aktaran Gündoğdu, şunları kaydetti:

"Bir ağaç 40 kişinin oksijen ihtiyacını karşılıyor. Diktiğimiz fidanlar büyük bir ağaç olunca yaklaşık 20 bin kişinin oksijen ihtiyacını karşılayacak. Çevreye olan bu duyarlılığı hem bizim yaşamamız hem de gelecek nesillere aktarmamız lazım. Bu etkinliği sürdürülebilir hale getirerek sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceğiz. Bizler toplu taşıma hizmeti yapıyoruz. Bunu yaparken kamu kaynaklarını ve yeryüzündeki Cenabı Hakk'ın sunmuş olduğu kaynakları kullanıyoruz. Bu kaynakların tüketilmesindeki negatif etkileri azaltmak ve tükettiğimiz kaynakları yerine koymak için bu etkinlikleri düzenliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Gündoğdu Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title