Haberler

Kayseri: Türkiye Kamu-sen Yüksek İstişare Kurulu Sonuç Bildirgesi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli, sendika olarak mücadelelerinin sadece ücret sendikacılığından oluşmadığı bilincinde olduklarını kaydetti.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Ali Benli, sendika olarak mücadelelerinin sadece ücret sendikacılığından oluşmadığı bilincinde olduklarını kaydetti.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Benli, 29-30 Temmuz 2006 tarihleri arasında yapılan Türkiye Kamu-Sen Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı sonuç bildirgesini kamuoyuna sunarken, bütün kamu çalışanlarını yakından ilgilendiren ve bu yıl 5.'si gerçekleştirilecek olan toplu sözleşme sürecinin 15 Ağustos 2006 tarihinde başlayacağını duyurdu.

Benli, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Öncelikle, sorumlu sendikacılık anlayışımız gereği, mücadelemizin sadece ücret sendikacılığından oluşmadığının bilincindeyiz. Devletin memuru olarak, ülkemizin içinde bulunduğu, ülkemiz insanının ve vatanımızın geleceğini tehdit eden gelişmelere karşı duyarsız kalmamız düşünülemez. Bu noktada özellikle son günlerde artan terör eylemlerini şiddetle kınıyor, bu vesileyle terör olaylarında hayatlarını kaybeden vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, şehit ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı diliyoruz. Bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi Türkiye Kamu-Sen olarak üstlenmeye hazır olduğumuzu bildiririz. Bunun yanında Ortadoğu'nun yeniden şekilleneceğini pervasızca açıklamaya kalkan ve Ortadoğu'yu kana bulayan ABD'yi ve onun Ortadoğu'da tetikçiliğini yapan masum ve mazlum insanlara karşı ölçüsüz güç kullanarak katliam gerçekleştiren İsrail'i şiddetle ve nefretle kınıyoruz. İnanıyoruz ki başta Birleşmiş Milletler Teşkilatı olmak üzere bütün dünyanın seyrettiği bu insanlık suçunun faili ABD ve İsrail'in, insanlığın vicdanında er geç mahkum olacağını belirtmek isteriz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
title