Haberler

Kayseri: Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Kayseri Temsilcisi Melikgazi Belediyespor 2006-2007 Sezonunun İlk Maçında Karşılaşacağı Malatya Belediyespor Maçı İçin Malatya'ya Gitti.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde Kayseri temsilcisi Melikgazi Belediyespor 2006-2007 sezonunun ilk maçında karşılaşacağı Malatya Belediyespor maçı için Malatya'ya gitti.

Lig öncesi hazırlıklarını yaklaşık iki buçuk aydan beri antrenör Fuat Kalay nezaretinde günde tek idman yaparak, sezon öncesi kondisyon depoladı. Siyah-beyazlılarda geçen yılki kadrodan 5 oyuncu başka takımlara transfer olurken, 6 yeni transfer yapılarak güçlü bir kadro oluşturuldu.

Melikgazi Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Fuat Kalay, çalışmaların son derece iyi değiştiğini ifade ederek, "Yeni transferlerimiz takımımıza uyum sorunu yaşamadılar. Uzun ve bir o kadarda yorucu geçecek olan lig maratonunda geçen yıl yaşadığımız düşme tehlikesini bu yıl yaşamamak için sezonu erken açtık ve hazırlıklarımızı da bu yönde yaptık. İlk dört takım arasına girebilmek için mücadele edeceğimiz grubumuzda çok güçlü takımlar var. Ancak biz de genç, yetenekli ve tecrübeli oyuncularımızla birlikte on bir takımın bulunduğu grubumuzdan ilk dörde girerek Play-off'a kalacağımıza inanıyorum" dedi.

Melikgazi Belediye Spor Kulübü Başkanı Mahmut Danacı ise, hafta sonu karşılaşacakları Malatya Belediye Spor takımının güçlü bir ekip olduğunu ancak, takımın iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve ilk maç dan galibiyetle ayrılarak, lige iyi bir başlangıç yapacaklarını belirterek, "Oyuncularımıza güveniyorum. Maçı kazanacak güçteyiz. Antrenmanlardaki hırslarını ve azimlerini sahaya yansıttıkları zaman bu maçtan galibiyetle ayrılmamız içten bile değil" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title