Haberler

Kayseri'de Öfkeli Baba, Tartıştığı Eşini ve Araya Giren Kızını Bıçakladı

Güncelleme:

Kayseri'de inşaat işçisi adam, eşiyle tartışmaya başladı ardından kavgayı ayırmaya çalışan liseli kızını ve 20 yıllık eşini 3 yerinden bıçaklayarak hastanelik etti.

Kayseri'de tartıştığı eşi ve kızını 3 yerinden bıçaklayan Cumali Ç. (41) polis tarafından gözaltına alındı.

EŞİYLE TARTIŞIP BIÇAĞA SARILDI

Talas İlçesine bağlı Bahçelievler mahallesi, Bismil Caddesinde meydana gelen olayda evde eşi Yasemin (40) ve kızı N.Ç (18) ile oturan inşaat işçisi baba Cumali Ç. belirlenemeyen bir sebepten dolayı eşiyle tartışmaya başladı.

KAVGAYI AYIRMAK İSTEYEN KIZINI VE EŞİNİ BIÇAKLADI

Sonra, mutfağa giderek bıçak alan Cumali Ç. önce kavgayı ayırmak isteyen kızını sonrada 20 yıllık hayat arkadaşını 3 yerinden bıçakladı.

ANNE-KIZ KANLAR İÇİNDE TEDAVİYE ALINDI

Kanlar içinde kalan ana-kız olay yerine çağrılan ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Lise öğrencisi N.Ç tedavisinin ardından taburcu olurken, anne Yasemin, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

BABA GÖZALTINA ALINDI

Eşi ve kızını bıçaklayan Cumali Ç. ise Cinayet Büro Amirliği polisleri tarafından gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan inşaat işçisi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan Adli Tabiplikteki sağlık kontrolünün ardından adliyeye gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Kayseri Bismil Talas 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

akilmen:

anlık öfke patlamasının sonuçları. . başka mevzuu yoksa tabi. .

4
7
yanıtYanıtla
NK35:

İŞTE BU ADAMIN ÖYLE KOLAY KOLAY ÇIKAMAMASI LAZIM CEZAEVİNDEN. . BİR BABA KENDİ KIZINI BIÇAKLIYABİLİYORSA ONDAN HERŞEY BEKLENİR. .

5
4
yanıtYanıtla
Yasin:

Yazık adamda pişmandır ama şimdi, halkın genel olarak tahammül sınırı kalmadı, millet olarak gerginiz

5
2
yanıtYanıtla
Cherokee:

Toplumdaki gerginliğin, tahammulsüzlüğün sebebi ne acaba? Hiç düşündünmü? Sebebi işsizlik, maddiyat, ve geri kalmışlık. ne güzel durmak yok yola devam cahil sürüsü

yanıt1
yanıt0
nhl:

hapislerde geber inşallah

4
2
yanıtYanıtla
BU DEVİR DE İNSAN OLMAK ZOR!!:

HAYIR KARDEŞİM SİZ BİLİP BİLMEDEN İŞİN İÇ YÜZÜ NE NEDİR BİLMEDEN HADDİNİZE Mİ YARGILAMAK. FETVA VEREN ÇOK OLUR DA TAKVA İLE YAŞAYAN ZOR BULUNURMUŞ. O ADAM CİDDİ BİR İNŞAAT KAZASI GEÇİRDİ VE ÖLÜMDEN DÖNDÜ, SENELERDİR DE BUNUN SIKINTISINI YAŞIYOR. TİPİNDEN 26 SENE YERSE DE SEBEBİ BUDUR EDEPSİZ ARKADAŞ. PARASIZLIK MI?GÜLDÜM. PARA İÇİNDE YAŞIYORLAR RAHAT OLUN. AZ DA İNSAN OLUN. EVLATLARI VAR, BABA ADLİYEDE ANNE HASTANEDE. KİMSE İSTEMEZ BÖYLE BİR ŞEYİ. BİLEN BİRİ OLARAK YAZIYORUM.

5
1
yanıtYanıtla
Mahmut Bağırıyanık:

Helal Olsun

0
6
yanıtYanıtla
...:

olan kıza oldu . . zaten birileri kavga edince araya sen girince gidiyorsun direkt . .

5
0
yanıtYanıtla
adanali:

parasızlık. . .

2
1
yanıtYanıtla
Cherokee:

Birileri ekrenlarda fakirlik edeviyatı yapmaya devam etsin. . . hele ramazan ayında . . fakirliği övmeler methiyeler, masallar, Peygamber Efendimiz de çok fakirdi deyip sahte gözyaşlarını akıtmalar ama diğer yanda bilmem kaç yüzbinlerce dolarları götürmeler. . . sonrada toplum neden çıldırıyor? Neden hemen şiddete başvuruyor? Devam edin cahil sürüsü , , yola devam durmak yok. . . .

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title