Haberler

Kayseri: Şirket Haberleri

Kayseri Maya Göz Merkezi, 1. kuruluş yıldönümünü Hilton Otel'de düzenlediği geceyle kutladı.

Kayseri Maya Göz Merkezi, 1. kuruluş yıldönümünü Hilton Otel'de düzenlediği geceyle kutladı.

Hilton Oteli Erciyes Balo Salonu'ndaki geceye, Kayseri Maya Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Sait Nafiz Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri Opr. Dr. Ziya Alp Köse, Opr. Dr. Hatice Arda, Opr. Dr. Ekrem Erdoğan ile Maya Göz Merkezi çalışanları katıldı. 16 Temmuz 2005 tarihinde göz denince akla ilk gelen isim olmak amacıyla yola çıktıklarını belirten Maya Göz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Mutlu, bir yılda yaptıkları ameliyat ve muayenelerin oldukça başarılı sonuçlandığını söyledi. Mutlu, "Son bir yıl içerisinde çoğunluğu Excimer lazer olmak üzere 2 binin üzerinde göz ameliyatı yaptık. Maya Göz Merkezi olarak sosyal faaliyetler açısından halkımıza yardım faaliyetlerinde bulunduk. Kırsal kesimlerimizde ilköğretim okullarında yaklaşık 44 bin öğrencimize göz taraması yapılarak tedavileri sağlandı. Kayseri'de ise Çocuk Esirgeme Yurdu ve aşevlerinde yine göz taramaları gerçekleştirildi. Halkımızın gözle alakalı probleminden dolayı başka şehirlere gitmesine gerek kalmaması için Kayseri Maya Göz Merkezi'ni daha da donatıyoruz. Büyük illerimizde yapılıp da Kayseri'de yapılmayan herhangi bir ameliyat ve tedavi kalmayacaktır. Bu yatırımı bir yıl içerisinde gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki günlerde İç Anadolu Bölgesi'nde ilk ve tek olacak keratoplasti (kornea nakli) uygulaması Maya Göz Merkezi'nde yapılacak. Öte yandan vitrektomi (göz arkası) cerrahisi konusunda uzman olan İstanbul Ok Meydanı Eğitim Hastanesi ve Dünya Göz Merkezi'nde başarılı ameliyatlar gerçekleştiren Opr. Dr. Birgi Sönmezer, yeni hizmete giren vitrektomi kliniğimizde hizmet vermeye başlamıştır. Glokom ve diabetik göz tedavisi başta olmak üzere tüm göz hastalıklarının tedavi ve cerrahisinde Prof. Dr. Sarper Karaküçük gücümüze güç katıyor. Daha geniş kadroyla hastalarımıza gün vermeden ameliyatlarını aynı gün yapabilmek için gerek Kayseri içinden, gerekse dışından doktor transfer edeceğiz" dedi.

Gecede yönetim kurulu üyeleri, daha sonra yaş pasta kesti. Maya Göz Merkezi doktorları ve personeli gece boyunca halay çekip, çiftetelli ve harmandalı oynayarak gönüllerince eğlenirken, merkez personeli Fikriye Bozkuş ise seslendirdiği parçayla dinleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title