Haberler

Kayseri: Şirket Haberleri

Garanti Bankası, KOBİ'lerin bilgiye ulaşmasını kolaylaştıracak ve teknolojiyi daha etkin kullanmalarını sağlayacak KOBİ portalı kobigaranti.com'un düzenlenen basın toplantısıyla KOBİ'lere tanıtıldığı, tanıtımı yapılan KOBİ portalından Kayserili KOBİ'lerin de yararlanabilecekleri bildirildi.

Garanti Bankası, KOBİ'lerin bilgiye ulaşmasını kolaylaştıracak ve teknolojiyi daha etkin kullanmalarını sağlayacak KOBİ portalı kobigaranti.com'un düzenlenen basın toplantısıyla KOBİ'lere tanıtıldığı, tanıtımı yapılan KOBİ portalından Kayserili KOBİ'lerin de yararlanabilecekleri bildirildi.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yayımlayan Garanti Bankası Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, düzenlenen tanıtım toplantısında Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen ile Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere'nin KOBİ'ler için yaptığı bildirilere yer verdi. Tanıtımı gerçekleştirilen KOBİ portalından Kayserili girişimcilerinde faydalanabileceklerinin belirtildiği açıklamada, Genel Müdür Ergun Özen ile Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, şu sözlere yer verdi:

"Genel Müdür Ergun Özen, 'AB'ye uyum sürecinde ve Basel II'ye giden yolda, bilgi ile KOBİ'ler arasında teknoloji köprüsü kurduk. Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99.8'ini, toplam istihdamın ise yüzde 76.7'sini oluşturan KOBİ'lerin ekonomideki istikrarlı büyümenin esas anahtarı konumunda. Genel ekonomik hedefler, KOBİ'ler göz ardı edilerek gerçekleştirilemez. İstikrarlı büyümeyi hedefliyorsak, KOBİ'lerin büyümesini sağlayacak araçları geliştirmeliyiz. Ekonominin rekabet avantajının artırılmasından bahsediyorsak, KOBİ'lerin uluslararası piyasalarda daha da güçlenmesini sağlayacak yöntemler sunmalıyız' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere ise, 'İnternet portalımızı KOBİ'lerin ihtiyaçlarına uygun olarak oluşturduk. Pazarlamadan insan kaynaklarına, bilgi işlemden lojistiğe, finanstan mevzuata, bir şirketin yönetiminde ihtiyaç duyulacak her türlü bilgiyi kobigaranti.com'da buluşturduk. Türkiye'nin neresinde olursa olsun bir işletme sahibi, bu portalın her bölümünden, sanki şirketinin farklı departmanlarından bilgi alıyormuşcasına yararlanabilir. Bu portalla, iş ilanı verebilir, internet sitesi kurabilir, kendisi ve çalışanları için eğitimlere başvurabilir, CRM çözümleri satın alabilir' dedi."

Garanti'nin KOBİ'lere yönelik yeni hizmetleri arasında 444 KOBİ Danışma Hattı'nın da yer aldığı bildirilirken, girişimcilerin 444 56 24 numaralı telefonu arayarak, KOBİ alanında uzmanlaşmış bir portföy yöneticisine finansal ihtiyaçları konusunda danışabildikleri kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title