Haberler

Başkan Büyükkılıç, Tuzhisar'da pancar söküm programına katıldı

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tuzhisar'da pancar söküm programına katılarak, çiftçilerle bir araya geldi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tuzhisar'da pancar söküm programına katılarak, çiftçilerle bir araya geldi.

Tuzhisar'daki pancar söküm programda konuşan Büyükkılıç, pandemi döneminde üretimin öneminin daha iyi anlaşıldığını belirtti.

Çiftçi dostu anlayışıyla bir ve beraber olmaya devam edeceklerini dile getiren Büyükkılıç, "Kendi kendine yeten bir şehir, kendi kendine yeten bir ülke, kendi kendine yeten bir aile, üreten bir aile bunlar önemli. Kayseri Şeker zaman içerisinde büyüdü gelişti. Boğazlıyan ve Turhal fabrikalarını yanına aldı ve değişik sektörlerde boy göstererek 'Kayseri Şeker' olarak alınıyor." diye konuştu.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay da Büyükkılıç'ın her zaman pancar çiftçisinin yanında olduğuna işaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından okunan duaların sonrasında da şeker pancarı hasadı yapıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Memduh Büyükkılıç Kayseri Şeker Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Kayseri:

Pancar eke eke köyde su bırakmadınız. Şimdi 250 metrede su ancak çıkıyor. Şaka gibi 250 metre sondajda!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title