Haberler

Kayseri: Salatalık'ta 'Allah', 'Muhammed' Ve 'Besmele' Yazısı

Kayseri'de bir salatalık üzerindeki 'Lafza-yı Celal', 'Besmele-i Şerif', 'İsm-i Muhammed' yazısı görenleri şaşırtıyor.

Kayseri'de bir salatalık üzerindeki 'Lafza-yı Celal', 'Besmele-i Şerif', 'İsm-i Muhammed' yazısı görenleri şaşırtıyor.

Kayseri'de mutfak alış verişi için bir manavdan aldığı salatalıkların içerisindeki Arapça yazılı salatalığı fark eden Şükrü Amaratlı, salatalığı emekli bir camii imamına gösterdi. İmamın salatalık üzerinde 'Lafza-yı Celal', 'Besmele-i Şerif' ve 'İsm-i Muhammed' yazdığını söylemesi üzerine şaşıran Şükrü Amaratlı, salatalığı dolapta saklamaya başladı.

Bir firmada su arıtma ve diyaliz sistemleri tanıtım görevlisi olarak çalışan Şükrü Amaratlı, salatalığı çalıştığı işyerine götürdüğünde ise herkesin şaşırdığını, Arapça bilenlerin ise salatalık üzerindeki yazının, hocanın söylediğini tekrarlar nitelikte olduğunu kaydederken, "Bu ilginç salatalığı buzdolabında saklamaya devam edeceğim. Görmek isteyenlere de yardımcı olacağım. Allah çok büyük ve ismini her tarafta gösteriyor. Artık buzdolabından ne kadar durur bilmem, ama bu salatalığı sonuna kadar saklayacağım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title