Haberler

Kayseri Rotary'den Hizmet Ödülü

Kayseri Rotary Kulübü'nün Toplum Hizmetleri Ödülü ve Meslek Hizmetleri Ödülü Sahiplerini Buldu. Toplum Hizmetleri Ödülü, Prof. Dr. Munis Dündar ve Avukat Süleyman Sağlam'a, Meslek Hizmetleri Ödülü İse, Ressam Rıfat Hızlısoy'a Verildi.

Kayseri Rotary Kulübü`nün Toplum Hizmetleri Ödülü ve Meslek Hizmetleri Ödülü sahiplerini buldu. Toplum Hizmetleri Ödülü, Prof. Dr. Munis Dündar ve Avukat Süleyman Sağlam`a, Meslek Hizmetleri Ödülü ise, ressam Rıfat Hızlısoy`a verildi.

Elit Sosyal Tesisleri`nde yapılan ödül töreninde konuşan Rotary Kulübü Genel Sekreteri Aslı İba Duran, toplumda ve çeşitli meslek dallarında katma değer yaratan başarılı çalışmalar yapan kişi veya kuruluşları motive etmek, bu uğraşların gururunu ve onurunu paylaşmak için her yıl ödül verdiklerini söyledi. Duran, ``Bu yıl da, Toplum Hizmetleri Ödülü`nü, genetik bilim dalındaki başarılı çalışmaları ve (Dündar Sendromu) olarak da anılan araştırması dolayısıyla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Genetik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr, Munis Dündar`a, yazdığı eserlerle Kayseri`nin tanıtılmasında önemli rol oynayan Avukat Sülayman Sağlam`a, Meslek Hizmetleri Ödülü`nı ise resim sanatını sevdirmek için özveriyle çalışan ressam Rıfat Hızlısoy`a verdik`` dedi.

KAYSERİ/DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title