Haberler

Kayseri MHP Üye Olan 626 Kişinin Parti Rozetleri Törenle Takıldı

MHP üye olan 626 kişinin parti rozetleri törenle takıldıMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Başkanlığının düzenlediği üye katılım programı kapsamında 626 kişi düzenlenen törenle rozetlerini takarak parti saflarına katıldı.

MHP üye olan 626 kişinin parti rozetleri törenle takıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Melikgazi İlçe Başkanlığının düzenlediği üye katılım programı kapsamında 626 kişi düzenlenen törenle rozetlerini takarak parti saflarına katıldı.

Geçtiğimiz hafta MHP Melikgazi İlçe Teşkilatının Cumhuriyet meydanında düzenlemiş olduğu üye kayıt çalışmasında parti saflarına katılan 626 yeni üye düzenlenen program ile parti rozetlerini taktı. Üye katılım programına, MHP 25.dönem milletvekilleri Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz, MHP İl Başkanı Baki Ersoy, MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş ve partililer katıldı.

Düzenlenen katılım töreninde konuşan MHP Melikgazi İlçe Başkanı Ertuğrul Yücebaş, " Vatandaşlarımız 15 Temmuz darbe girişimi sonrası partimize büyük teveccüh gösterdi. Bizlerde bu ilgi karşısında vatandaşlarımızın ayağına gitmek için Cumhuriyet meydanında kurmuş olduğumuz üye kayıt standında 3 gün için bin 44 vatandaşımız üye olduğu diğer partilerden istifa ederek partimize üye oldu. Melikgazi ilçesinde oturan 626 kişi bugün Melikgazi saflarına katıldı. Aramıza katılan kıymetli dava arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum" dedi.

"SİZ HANGİ ÜLKÜCÜ ŞUURUNA SAHİPSİNİZ"

MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy ise yaptığı konuşmada " Bu dönemde MHP'ye olmak çatısı altında mücadele etmek çok anlamlıdır. MHP Türkiye Cumhuriyetinin teminatıdır. Zamanında bize ip atanlar oldu. Bizi eleştirenler oldu ve parti kuranlar oldu. MHP saflarında yer almış, makam ve mevki için yer tutmuş kişiler MHP'yi, MHP liderini ve yöneticilerini hedef alarak yola çıkmışlar. Bunlar ne diyordu ? Ülkücülüğümüz bize yeter diyorlardı. Eski CHP'li bir Genel Sekreter ve kurucuları kurulunda yer alan HDP'liyi içlerine sindiriyorlar. Bu nasıl ülkücülük şuurudur. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de ve kadrolarının çizgisinde hiçbir değişiklik yoktur" diye konuştu

Konuşmaların ardından MHP saflarına katılan 626 kişinin parti rozetleri İl Başkanı ve parti ilçe başkanları tarafından takıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Baki Ersoy Melikgazi Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title