Haberler

Kayseri Maç Gazetesi "2006 Oscarları" Ödül Töreni

Kayseri Maç Gazetesi '2006 Oscarları' Ödül Töreni Gerçekleştirildi.

Kayseri Maç gazetesi '2006 Oscarları' ödül töreni gerçekleştirildi.

Hilton Oteli'nde düzenlenen ödül törenine Vali Yardımcısı Ali Mantı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediye başkanları, Kayserisporlu futbolcular ve çok sayıda davetli katıldı. Törende profesyonel, amatör ve diğer dallarda ödül almaya hak kazananlara ödülleri verilirken; törende Kayserispor 'Yılın Takımı', Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 'Yılın Teknik Direktörü', Kayserispor Başkanı Recep Mamur 'Yılın Spor Adamı', Kayserisporlu Mehmet Topuz 'Yılın Futbolcusu', Talas

Belediye Başkanı Rifat Yıldırım 'Yılın Belediye Başkanı' ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ali Özışık da 'Kayseri Maç Özel Ödülü'nü aldı.

Milli Takım Antrenörü Orhan Özaktı 'Yılın Antrenörü', Özayspor Kulübü Başkanı İrfan Sarıaslan 'Yılın Yöneticisi', milli sporcu Kiraz Şahin 'Yılın Sporcusu'; amatör dalda Tahir Durmuş 'Yılın Yöneticisi', Argıncıkspor 'Yılın Takımı', Argıncıkspor'dan Lütfullah Demirezen 'Yılın Futbolcusu', Fahri Aksoy 'Yılın Hakemi', Özal Kılıçaslan Liseleri de 'Yılın Okulu' ödülüne layık görüldü.

Jüri özel ödüllerini ise Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Amaratspor yöneticisi Faruk Ergan, Özel Kılıçaslan Liseleri Müdürü Murat Tunç ve Saha Komiserleri Derneği Başkanı Şinasi Acar aldı.

(ŞD-KÇ-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title