Haberler

Kayseri: Kobi Borçlarına Yapılandırma

Kayseri Ticaret Odası (Kto) Başkanı Hasan Ali Kilci, İşletme Sıkıntısı Çeken Firmaların Desteklemeyi ve Bu Firmaların Kredi Borçlarının Yeniden Yapılandırılmasını Öngören Anadolu Yaklaşımı'nı Desteklediklerini Söyledi.

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Hasan Ali Kilci, işletme sıkıntısı çeken firmaların desteklemeyi ve bu firmaların kredi borçlarının yeniden yapılandırılmasını öngören Anadolu Yaklaşımı'nı desteklediklerini söyledi.

Bu tür yaklaşımlar konusunda milletvekillerinin nezdinde girişimlerde bulunduklarını dile getiren Başkan Kilci, firmaların yapılandırılmasına yönelik kanun tasarısının değiştirilerek kabul edilmesinin kendilerini memnun ettiğini kaydetti. Kilci, "Çünkü bizim de talep ettiğimiz gibi, KOBİ'nin yeniden tarif edilen tanımına göre, 250 kişiden az çalışan istihdam eden, yıllık net satış hasılatı ya da bilanço toplamı 25 milyon YTL olan işletmeler KOBİ olarak nitelendirilecek ve bu uygulamadan yararlanabilecek. Bunun sayesinde İstanbul yaklaşımından o günlerde durumu iyi olup da yararlanamayan, ancak daha sonradan durumu bozulan büyük firmalar da bu imkanlardan yararlanabilecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title