Haberler

Kayseri: Kayserispor, Tek Hedef Uefa Kupası'na Yükselmek

Kayserispor, İnter Toto Kupası'nda kendi sahasında Yunan temsilcisi Larissa ile oynayacağı 2. tur rövanş maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Larissa'yı yenerek UEFA Kupası'na katılmak istediklerini belirterek, "Larissa maçında rakip takımı, belki hakemi etkileyebilecek taraftar desteğine ve baskısına ihtiyacımız olacak" dedi.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde yapılan antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların hayli hırslı ve neşeli oldukları gözlendi. Antrenman sonrası soruları cevaplayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Larissa maçından galip ayrılarak, UEFA Kupası'na katılacaklarına inandıklarını söyledi. Sağlam, "İnter Toto'dan beklentilerimizi tüm şehir ve dünya biliyor. Bizim amacımız ilk maçta aldığımız avantajlı skoru, sahamızda bize tur atlatacak bir skorla birleştirerek, UEFA Kupası'na katılabilmek. Larissa, güçlü bir rakip. Deplasmanda aldığımız golsüz beraberlikle turu garanti altına almış değiliz. Bu nedenle çok dikkatli olup, kontrolü elden bırakmadan, oyun disiplininden ayrılmadan, bizi UEFA Kupası'na taşıyacak sonucu almak istiyoruz. Bu maçta rakibi etkileyecek, baskı altına alacak, gerekirse hakemi etkileyecek taraftar desteğine de ihtiyacımız olacak. Sopron maçında taraftarlarımızın sıkıldıklarını biliyorum. Larissa maçı Sopron maçının izlerini taraftarlarımızın üzerinden atmak için güzel bir fırsat olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle bir tarih daha yazmak istiyoruz" dedi.

Takımda cezalı oyuncunun bulunmadığını ifade eden Sağlam, "Takımda Johnson, Bülent Bölükbaşı ve Fatih'in hafif sakatlıkları var. Ama onlar da Larissa maçına kadar iyileşecek ve tam kadro sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Aydın ise, deplasmanda Larissa ile zor bir maç oynadıklarını fakat takım halinde iyi bir mücadele sergilediklerini belirterek, "Cumartesi günü kendi sahamızda oynayacağımız maçta Larissa'yı yenerek UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz. Bu zor sınavda taraftarlarımızdan bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title