Haberler

Kayseri: Kayserispor, Hamed Kavianpour'u Renklerine Bağladı

Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayserispor, İranlı futbolcu Hamed Kavianpour ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Turkcell Süper Ligi takımlarından Kayserispor, İranlı futbolcu Hamed Kavianpour ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Asbaşkan Şaban Miraboğlu, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi bir çok takımın ilgilendiği İranlı futbolcu Hamed Kavianpour'u Kayserispor'a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Miraboğlu, "Şu ana kadar 4 oyuncu ile anlaştık. Transferi de büyük ölçüde bitirmiş durumdayız. Bir stoper, sağ bek eksiğimiz var. O eksikliği de ileriki günlerde gidereceğiz" dedi.

Son günlerde transferde sıkça isimleri geçen Mehmet Topuz ve Gökhan konusuna da değinen Asbaşkan Miraboğlu, "Bu oyuncuları satmayacağımızı daha önce söylemiştik. Fakat bu konu defalarca gündeme geliyor. Bundan biz de rahatsızlık duyuyoruz. Bu futbolcuları satmıyoruz, satmayacağız. Bu futbolcuların transferi ile ilgili de kimseyle görüşmedik. Konuşulanlar sadece söylenti" diye konuştu.

İran'ın Piruzi (Persepolis) takımında forma giyen 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Hamed Kavianpour ise, Kayserispor'un başarılı bir takım olduğunu ve Kayserispor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Kayserispor'un yeni transferi Hamed Kavianpour'un 17 yaşında milli takıma girdiği, 30 kez ümit, 74 kez ise A milli formayı giydiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title