Haberler

Kayseri: Kayserispor, Galibiyet Hasretine Son Verdi

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 11. Haftasında Kendi Sahasında Bursaspor'u 2-0 Mağlup Ederek, Galibiyet Hasretine Son Verdi. İlk Yarıda Sakatlanarak Hastaneye Kaldırılan Kayserispor'un Golcü Futbolcusu Gökhan Ünal'ın Köprücük Kemiğinin Kırıldığı ve En Az 6 Hafta Sahalardan Uzak Kalacağı Açıklandı.

Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında kendi sahasında Bursaspor'u 2-0 mağlup ederek, galibiyet hasretine son verdi. İlk yarıda sakatlanarak hastaneye kaldırılan Kayserispor'un golcü futbolcusu Gökhan Ünal'ın köprücük kemiğinin kırıldığı ve en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, kazanmaları gereken maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Sağlam, "Son haftalardaki kayıpların ardından bizim için kazanmamız gereken maçtı. Maç öncesi futbolcularımla yaptığım görüşmede futbolcularıma takımı iyi yerlere getiren futbolcuların yine kendileri olduğunu söyledim. Futbolcularım sahada en iyi şekilde mücadele örneği gösterdi. Aldıkları sorumluluktan dolayı da kendilerini kutluyorum. Bursaspor gibi iyi bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Fakat Gökhan'ın sakatlanması bizi üzdü. Gökhan'ın durumu iyi değil. Köprücük kemiğinde kırık var. Üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Kayserispor Genel Menejeri Süleyman Hurma ise, Bursaspor'u yenerek 3 puanı aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Gökhan Ünal'ın sakatlığıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Hurma, "Gökhan'ın köprücük kemiği kırılmış. Çok üzgünüz. Gökhan uzun süre takımdan ayrı kalacak" diye konuştu.

Kayserisporlu futbolcular Bülent Bölükbaşı ve Ragıp da, kazandıkları için mutlu, Gökhan'ın sakatlanmasından dolayı da üzüntülü olduklarını söyledi.

Bursasporlu futbolcular kaleci Ömer ile Sinan ise, aldıkları yenilgiden dolayı üzüntülü olduklarını belirtirken, çok pozisyona giremediklerini, yakaladıkları pozisyonları da değerlendiremeyince mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Öte yandan maçı izlemeye gelen bir grup Bursaspor taraftarı da, maç sonunda mağlubiyetten dolayı Bursasporlu futbolculara tepki gösterdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title