Haberler

Kayseri: Kayseri Sağlık Meslek Lisesi Mezuniyet Töreni

Kayseri Sağlık Meslek Lisesi 2005-2006 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan 159 öğrenci düzenlenen törenle diploma ve ödüllerini aldı.

Kayseri Sağlık Meslek Lisesi 2005-2006 eğitim öğretim dönemini başarıyla tamamlayan 159 öğrenci düzenlenen törenle diploma ve ödüllerini aldı.

İl Özel İdare Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen mezuniyet töreninin açılışında konuşan Kayseri Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nuri Akpınar, okulun amacının Türk milletinin genel amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı milli, manevi, ahlaki değerler edinmiş, devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne bağlı sağlık ihtiyaçlarının gerektirdiği mesleki, teknik bilgilere sahip mesleğini seven hastanın derdini kendi dergi gibi, mahremiyetini kendi mahremiyeti gibi sayan sağlık personelinin yetiştirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Mezuniyet töreninde velilere hitaben de bir konuşma yapan Nuri Akpınar, "Dün sizlerden teslim aldığımız yavrularınızı mesleklerinin birer ferdi olarak teslim ediyoruz. Bu güne kadar bu yavrularınızla birlikte 6748 öğrenci mezun ettik. Bunların hepsi sağlık alanında görevlerine başladı" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 2005-2006 eğitim öğretim dönemi içerisinde başarı gösteren ebe bölümünden 92 ve anestezi bölümünden 67 öğrenci olmak üzere toplam 159 öğrenciye diplomaları verildi. Diploma töreni öncesi Okul ve Ebe bölüm birincisi Sibel Yıldız mezun öğrenciler adına kısa bir konuşma yaparak mezuniyet kütüğüne plaket çaktı.

Dönem içerisinde okul ve ebe bölümünde ilk 3'e giren öğrencilere diplomaları ve hediyeleri Vali Vekili İbrahim Yurdakul, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata tarafından verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title