Haberler

Kayseri: Kayseri Erciyesspor Yönetimi'nden Hakem Bülent Demirlek'e Tepki

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye farklı mağlup olan Kayseri Erciyesspor'da karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'e tepki var.

Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye farklı mağlup olan Kayseri Erciyesspor'da karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'e tepki var.

Basın Sözcüsü Aşkın Genç, Fenerbahçe maçında hakem Bülent Demirlek'in yüzde yüz 2 penaltılarını vermediğini iddia ederek, "Puan umuduyla gittiğimiz Fenerbahçe deplasmanında 6 gol yiyecek futbol oynamadık. Fenerbahçe 2-0 galip iken, Cenk ve daha sonra da Lazarov'un ceza sahasında yaka paça indirilmeleri mutlak penaltıyı gerektiriyordu. Ama karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek, Fenerbahçe tribünlerinin tepkisinden yıldığından bu penaltıları çalma cesaretini gösteremedi" dedi.

Fenerbahçe karşısında 6-0'lık yenilgiyi haketmediklerini ifade eden Basın Sözcüsü Genç, "Hakem Bülent Demirlek, maçı iyi yönetmesine rağmen, tüm avantajları genelde ev sahibi lehinde kullandı. Fenerbahçe karşısında son 3 sezonun en farklı mağlubiyetini aldık. Oynadığımız futbola baktığımızda, Fenerbahçe karşısında 6 gol yiyecek bir skoru haketmedik. Aurelio'nun ceza sahasında Lazarov'u yaka paça indirmesi mutlak penaltıydı. Fakat maçın hakemi Bülent Demirlek, bu mutlak penaltı pozisyonumuzu vermedi. Aynı pozisyonu Cenk'e de yaptılar ve o da mutlak penaltıydı. Eğer ki bu pozisyonlar Fenerbahçe lehine olmuş olsaydı, hakem kesinlikle tereddütsüz penaltıları verirdi. Sonuç olarak sezondaki en ağır yenilgimizi aldık. Defansta yaptığımız hataları ve bıraktığımız boş alanları Fenerbahçe çok iyi değerlendirdi ve gole çevirdi. Bu yenilgiyi bir an önce unutarak önümüzdeki Bursaspor maçına konsantre olmak zorundayız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title