Haberler

Kayseri: Kayseri Erciyesspor, Kupada Grup Maçlarına Beraberlikle Başladı

Fortis Türkiye Kupası A Grubu Maçında Kayseri Erciyesspor, Sahasında Karşıyaka ile 1-1 Berabere Kaldı.

Fortis Türkiye Kupası A Grubu maçında Kayseri Erciyesspor, sahasında Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldı.

Karşıyaka Teknik Direktörü Recep Umut, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, güzel bir maç olduğunu söyleyerek, deplasmanda aldıkları bu beraberliğin takımları için moral olacağını söyledi. Umut, "Bizim ligde kaybettiğimiz maçların ardından morale ihtiyacımız vardı. Kupa maçında aldığımız bu morali lige taşımak istiyoruz. Ligde de galip gelmek istiyoruz. Güzel maç oldu. Kayseri Erciyesspor güçlü bir takım. Son olarak ligde Galatasaray karşısında iyi bir mücadele verdiler. Kaliteleri belli. Biz maça buna göre hazırlandık. Kupa maçlarının, kazanan takım için moral olacağını biliyorduk. Kayseri Erciyesspor karşısında aldığımız bu beraberlik, kupada bizim için büyük avantaj oldu. İster Süper Lig, ister 2. Lig olsun rakiplerimizle iyi mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Kayseri Erciyessporlu futbolcular İlkem, Cenk ve Cem Kargın, ligde Galatasaray karşısında aldıkları mağlubiyeti kupa maçında unutmak istediklerini, ancak bunun mümkün olmadığını ve Karşıyaka karşısında beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title