Haberler

Kayseri: Kayseri'de Yerel Yönetimler

- Büyükşehir Belediyesi'nin Seyyar Satıcıların Şehir Merkezinde ve Mahallelerde Satışını Yasaklaması Üzerine Sıkıntıya Giren Seyyar Satıcılar Büyükşehir Belediyesi'ne Giderek Tepkilerini Dile Getirdiler.

- Büyükşehir Belediyesi'nin seyyar satıcıların şehir merkezinde ve mahallelerde satışını yasaklaması üzerine sıkıntıya giren seyyar satıcılar Büyükşehir Belediyesi'ne giderek tepkilerini dile getirdiler.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ali Çelebi ve Zabıta Müdürü Abdullah Yazıcı tarafından Meclis Salonu'na alınan seyyar satıcılar, satış yerlerindeki yasakların tekrardan kaldırılması için isteklerini söylediler. Yapılan yasaklamanın yanlış olduğunu savunan seyyar satıcılar, geçim kaynağı olan seyyar satıcılığın bitirilmeye çalışıldığını iddia ettiler.

Zabıta Daire Başkanı Ali Çelebi, Kayseri sınırları içerisinde hiçbir seyyar satıcıya satış yaptırmayacaklarını vurgulayarak, kendileri için belirlenen yerlerde vergilerini ödeme koşulu ile satışlarını yapabileceklerini söyledi.

Çelebi, "Zabıta ekipleri her gün sizlerin peşinde koşmak zorunda değil. Kayseri sınırları içerisinde el arabasıyla satış yaptırmayacağız" diye konuştu.

(AÖ-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title