Haberler

Kayseri: Kayseri'de İş Kazası: 1 Ölü

Kayseri'de Presleme Makinesinin Dişlileri Arasında Sıkışan İşçi, Hayatını Kaybetti. Hayatını Kaybeden İşçinin Çalışma Arkadaşları Gözyaşlarına Boğuldu.

Kayseri'de presleme makinesinin dişlileri arasında sıkışan işçi, hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden işçinin çalışma arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Argıncık Doğu Sanayi Sitesi'nde bir alüminyum ve demir doğrama atölyesinde çalışan bir işçi, presleme makinesinin dişlilerine kapılarak hayatını kaybetti. Yasin Adıbelli (42) isimli işçi, saç presleme ve ezme makinesinde çalıştığı sırada makinelerin arasından geçerken tulumunun bir kısmını presleme makinesinin dişlilerine kaptırdı. Tulumu dişlilere takılan işçi, daha sonra hızla dönen dişliler arasına kapıldı. Dişlilerin arasına sıkışan işçi, hızla dönen makine parçaları arasında hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemelerinden sonra hayatını kaybeden işçinin cesedi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 42 yaşındaki işçinin çalışma arkadaşları, olay nedeniyle gözyaşlarını tutamadı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title