Haberler

Kayseri: Kayseri, Bayan Basketbol Milli Takımı'nın Maçlarına Ev Sahipliği Yapacak

TED Kayseri Koleji Kulübü Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) kendilerine A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının Kayseri'de yapılmasını teklif ettiğini söyledi.

TED Kayseri Koleji Kulübü Başkanı Ömer Yağmur, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun (TBF) kendilerine A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın oynayacağı Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının Kayseri'de yapılmasını teklif ettiğini söyledi.

TED Kayseri Koleji Kulüp Başkanı Ömer Yağmur, kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi. Kayseri'de basketbol adına sıcak gelişmeler yaşandığını söyleyen Yağmur, "Bunlardan birincisi TBF, TED Kayseri Koleji'nin Avrupa Kupaları'na katılması istedi. Biz bunun erken olduğunu, seneye mevcut sporcularımızla yapılanmayı yaptıktan sonra katılacağımızı ifade ettik. Kayseri'nin Tadım Türkiye Kupası maçlarındaki evsahipliği Türkiye'de ses getirdi. TBF, ayrıca 30 Ağustos Zafer Kupası adı altında Kayseri'de bir turnuva düzenlemeyi teklif etti. 28-29-30 Ağustos tarihlerinde İsviçre, Finlandiya, Nijerya ve Türkiye A Milli Bayan Basketbol Takımları, Kayseri'de maç yapacaklar. Eylül ayında ise A Milli Bayan Basketbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası grup eleme müsabakalarında İsrail, Ukrayna ve Slovenya ile maçları olacak. Bu maçların da Kayseri'de yapılmasını teklif ettiler. Bu konuda ne gibi katkılarımızın olacağını sordular. Biz de bu doğrultuda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz, basın temsilcileri, belediyelerimiz, odalarımız ile önümüzdeki hafta bir tura çıkacağız. Besketbol Federasyonu böyle bir organizasyonun yapılmasında Kayseri'yi seçti. İnşallah basketbol adına Avrupa takımlarını Kayseri'ye getirmeyi amaçlıyoruz. Kayseri Valimiz Osman Güneş ile bu konuda Pazartesi günü görüşeceğiz. Kayserili basketbolseverlere bu takımları izlettirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title