Haberler

Kayseri: İşadamı Hüseyin Bayraktar'dan Konferans

Kayseri'de Hayırsever İşadamı Hüseyin Bayraktar, 'Avrupa'da ve Dünyada Son Gelişmeler, Türk Ekonomisinin Son Durumu' Adlı Konferans Verdi.

Kayseri'de hayırsever işadamı Hüseyin Bayraktar, 'Avrupa'da ve dünyada son gelişmeler, Türk ekonomisinin son durumu' adlı konferans verdi.

Erciyes Üniversitesi'nin katkılarıyla Sabancı Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen konferansa E.Ü. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Uzmay, Eski Eminönü Belediye Başkanı Ahmet Çetinsaya, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren konferansta konuşan Bayraktar, gençlerle iş hayatındaki tecrübelerini paylaştı.

Gençlerin kendilerine güvenmelerinin çok önemli olduğunu belirten Bayraktar, "Ülkemizin büyük adımlar atması için genç beyinlere ihtiyaç vardır. Ülkemizin geleceği olan gençlere büyük işler düşüyor. Gençlerimiz kendi bölümlerine ait bilgilere yönelmeli, kendilerini yetiştirmelilerdir. Herşey kendimize güvenmekten geçer. Uzun vadeli aynı işi istiyorsanız, bunları yapmalısınız" diye konuştu.

Prof. Dr. İbrahim Uzmay, konuşmalarından dolayı Bayraktar'a bir buket çiçek hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title