Haberler

Kayseri, Gökhan ve Topuz'u Bırakmıyor

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Sarı Kırmızılı Takımın 2008-2009 Sezonunda Şampiyonluğu Hedeflediğini, O Nedenle Üç Büyüklerin ve Yurt Dışından Takımların Transfer Listesinde Yer Alan Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı Bırakmayacaklarını Açıkladı.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, sarı kırmızılı takımın 2008-2009 sezonunda şampiyonluğu hedeflediğini, o nedenle üç büyüklerin ve yurt dışından takımların transfer listesinde yer alan Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı bırakmayacaklarını açıkladı.

Hurma, "Şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak takımımızdan, rakiplerimize vereceğimiz oyuncumuz yok" dedi.

Bazı gazete ve televizyonlarda Mehmet Topuz ile Gökhan Ünal'ı Galatasaray Kulübü başkan adaylarından Adnan Polat'ın kulüp başkanlığa seçilmesi halinde transfer edeceği yolundaki haberleri yalanlayan Süleyman Hurma, "Adnan Polat'a yakın çevrdelerden adı altında sızdırılan bu haberleri artık ciddiye almıyoruz. Zira, sezon başından beni benzeri şeyler yazılıyor ve yapılıyor. Kayserispor kulübü olarak hedefimiz yeni sezonda şampiyonluktur. Yeni sezonda Türk futboluna kazandırılacak , Türkiye'nin en modern stadı ile birlikte, şampiyonluk hedefliyoruz. Bu hedefimize yönelik kadro oluşturmak içinde bırakın elimizdeki oyuncuları kaptırmayı, birbirinden yıldız oyuncularla takviye etmeyi düşünüyoruz. O nedenle üç büyükler kendi işine baksın. Sayın Polat'a atfen söylenen sözler de sanırım, Galatasaraylı delegeleri etkilemek amacıyla çıkarılmış dedikodudur. Bizim kimseye verecek oyuncumuz yok" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, bir açıklama yaparak, cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği maçını Kayserili sporseverlerin kale arkası 1 YTL, maraton 2 YTL, kapalı tribün 20 YTL bilet ücretiyle izliyeceklerini açıkladı.

Şahin, "Kayserispor olarak, taraftarımızı yanımızda görmek, onların tezahüratıyla destek bulmak, rakibimiz üzerinde de deplasman baskısını hissettirmek için yönetim olarak bilet ücretlerinde indirime gittik. Taraftarımızı tribünlerde görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title