Haberler

Kayseri Erciyesspor Taraftar Desteği İstiyor

TFF 1. Lig'de ve UEFA Kupası'nda başarılı sonuçlar alan Kayseri Erciyesspor'da yönetim, taraftarın ilgisizliğinden yakınıyor.

Yönetim, tarihi başarılara imza atan Erciyesspor'a taraftar başta olmak üzere şehrin önde gelen işadamlarının da destek olmasını bekliyor. Kayserili işadamlarını desteğe davet eden Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kadir Uslu, "UEFA Kupası'nda İsrail'in Maccabi Telaviv takımını saf dışı bıraktıktan sonra ligde kendi sahamızda İstanbulspor ile karşılaştık. Bu karşılaşmayı kombineler hariç 278 biletli taraftar karşısında oynadık ve çok üzüldük. Yönetim olarak Cumartesi günü oynayacağımız Antalyaspor

maçının biletlerini kale arkası 2, açık tribün 3 ve kapalı tribünü 20 YTL olarak belirledik. Bazı taraftarlarımız maç biletlerinin daha da aşağı çekilmesini talep ediyorlar. Ancak bu rakamların aşağısı da ücretsiz şekline bürünecektir. Herkes biliyor ki bu da federasyon kararları nedeniyle imkansız" diye konuştu.

Boydak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Sponsor Firma Yetkilisi Vedat Ali Özışık dışında şehrin önde gelen işadamlarından beklenen desteği göremediklerini belirten Uslu, "10'a yakın işadamımızı aradık. Ancak kendileri telefonla geri dönüp, ne oluyor bile demediler. Bu çok üzücü bir durum" diye konuştu.

20 Eylül'de oynanacak Atletico Madrid maçıyla ilgili seyahat programı çalışmalarını da tamamladıklarını açıklayan Basın Sözcüsü Kadir Uslu, futbolcu ve teknik heyet dışında Madrid'e gidecek herkesin parasal destek sağlamak zorunda kalacağını söyledi.

Öte yandan Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacağı açıklanan Kayseri Erciyesspor-Antalyaspor maçının iftar nedeniyle saat 21.00'e alınması için Erciyesspor girişimde bulundu.

(SE-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title