Haberler

Kayseri Erciyesspor, Kudüs'te

UEFA Kupası 2. Tur Ön Eleme İlk Maçında Yarın İsrail'in Maccabi Telaviv Takımıyla Karşı Karşıya Gelecek Olan Kayseri Erciyesspor, Kudüs'e Geldi. Kudüs'teki Hyatt Regency Otele Yerleşen Futbolcular ve Teknik Ekip, Daha Sonra Kudüs Başkonsolosluğu Konsolosu Ali Rıza Güney'in Eşliğinde Bugün Haremüşşerif'i Ziyaret Etti.

UEFA Kupası 2. Tur Ön Eleme ilk maçında yarın İsrail'in Maccabi Telaviv takımıyla karşı karşıya gelecek olan Kayseri Erciyesspor, Kudüs'e geldi. Kudüs'teki Hyatt Regency otele yerleşen futbolcular ve teknik ekip, daha sonra Kudüs Başkonsolosluğu Konsolosu Ali Rıza Güney'in eşliğinde bugün Haremüşşerif'i ziyaret etti.

Kubbetüs Sahra ve Mescid-i Aksa'da dualar okuyan sporcular ve teknik ekip, daha sonra Mescid-i Aksa'dan sorumlu vakfın yöneticisi Şeyh Azlam El Hatip'le görüştü. Mescid-i Aksa'dan sorumlu vakfın yöneticisi, Mescid-i Aksa'nın aynı zamanda Türklerin de olduğunu söyleyerek ekibe ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Bol bol fotoğraf çektiren futbolculardan Alaattin Öztekin, Maccabi'nin güçlü bir ekip olduğuna vurgu yaparak, "İsrail'de her zaman söz sahibi olan bir takım. İnşallah elimizden geleni yapıp,

İsrail'den galibiyetle döneceğiz ve tur atlayacağız" dedi.

Teknik Direktör Mehmet Bulut ise, "İlk defa Avrupa Kupası maçına çıkacağız. Biliyorsunuz şu an TFF 1. Lig takımıyız. Temennimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek. Yarın oynayacağımız maçta o arzu ettiğimiz şekilde, futbolun doğrularını ortaya koyarak, buradan avantajlı bir skorla döndüğümüzde, Kayseri'de Türkiye'de turu geçeceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Hz. Muhammed'in mübarek ayak izinin bulunduğu bölüme ellerini sokan futbolcular bol bol fotoğraf çektirirken, Kayseri Erciyesspor Başkanı Enver Kemaloğlu, Kubettüs Sahra'da namaz kıldı. Kayseri Erciyesspor Başkanı Enver Kemaloğlu ise yaptığı açıklamada, "Maç ayrı, buranın hazzı ayrı. Maç spor. Gönlümüzden bir beraberlik yada galibiyet geçiyor. İnşallah umduğumuz gibi olur" şeklinde konuştu.

Kubbetüs Sahra'nın önünde topluca fotoğraf çektiren futbolculardan İlker Erbay ise, "Takım halinde burada olduğumuz için çok mutluyuz. Ülkemizi temsil ediyoruz. İnşallah yarın buradan iyi bir sonuçla ayrılırız. Hem bunun için de burada dua etmiş olduk. İnşallah hem ülkemiz hem Kayseri adına başarılı bir sonuçla buradan döneriz" dedi.

Kayseri Erciyesspor, bu akşam yerel saatle 19.30'da maçın oynanacağı Bloomfield Stadı'nda antrenman yapacak.

(İA-ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title