Haberler

Kayseri Erciyesspor Kaptanı Timuçin ve Cenk: Galibiyet Hasreti Bitecek

Kayseri Erciyesspor, Türkiye Kupası'nda Yarın Konuk Edeceği Karşıyaka Maçının Hazırlıklarını Tamamlayarak Maç Saatini Beklemeye Başladı. Kaptan Timuçin ve Cenk, "Taraftarımız Merak Etmesin. Karşıyaka'yı Yeneceğiz. Galibiyet Hasreti Bitecek. Kupa Morali ile Ankaragücü Deplasmanından da Puan Çıkart...

Kayseri Erciyesspor, Türkiye Kupası`nda yarın konuk edeceği Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kaptan Timuçin ve Cenk, ¨Taraftarımız merak etmesin. Karşıyaka`yı yeneceğiz. Galibiyet hasreti bitecek. Kupa morali ile Ankaragücü deplasmanından da puan çıkartacağız. 3 maçta alacağımız 7 puan bizi rahatlatır.¨ dediler.

Karşıyaka maçının hazırlıklarını, teknik direktör Werner Lorant nezaretinde Hacı Boydak Kulüp Sosyal Tesisleri`nde tamamlayan Kayseri Erciyesspor maç saatini beklemeye başladı. Takımda Zafer Demiray dışında sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Antrenman sonrası DHA`nın sorularını yanıtlayan kaptan Timuçin ve Cenk, ¨Ligdeki konumumuz Türkiye Kupası`nda başarılı olmamıza engel değil. Yarın Karşıyaka`yı yenerek hem kupaya iyi başlamak, hem de Ankaragücü maçı öncesi moral depolamak istiyoruz.¨ dediler. Kayseri Erciyesspor`un iyi futbol oynadığını ve bunun meyvelerini mutlaka toplayacağını iddia eden tecrübeli kaptanlar, ¨Henüz futbolumuzun karşılığını alamadık. Ancak, inanıyoruz ki Ankaragücü maçıyla birlikte bir seri başlatacağız.¨ diye konuştular.

HEDEF 3 MAÇTA 7 PUAN

Erciyesspor`un tecrübeli kaptanları, Karşıyaka galibiyetiyle kupada iddialarını ortaya koyacaklarını, ligde de Ankaragücü maçıyla çıkışa geçeceklerini iddia ederek şöyle dediler; ¨Türkiye Kupası`nda Karşıyaka`yı yenip, hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Ankaragücü maçını düşünmek zorundayız. Kupa maçı dışında önümüzde 3 kritik maç var. Ankaragücü maçından puanla dönüp, üst üste sahamızda oynayacağımız Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak çıkışa geçmek istiyoruz. Buna ihtiyacımız var. Galibiyet hasretine son verip, iyi bir seri yakalarsak, puan cetvelindeki gerçek yerimizi alırız. Bunu başaracak güçteyiz. Zor maçları geride bıraktık. Taraftarımızın da desteği ile hızla tırmanışa geçeceğiz.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title