Haberler

Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor Yenişemedi

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 31. Haftasında Kendi Sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 Berabere Kaldı. İki Futbolcusu Kırmızı Kart Gören Çaykur Rizespor Karşısında Kazandığı İki Penaltıyı ve Birçok Pozisyonu Değerlendiremeyen Kayseri Erciyesspor, Kümede Kalma Yolunda Büyük Yara Aldı.

Kayseri Erciyesspor, Turkcell Süper Ligi'nin 31. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı. İki futbolcusu kırmızı kart gören Çaykur Rizespor karşısında kazandığı iki penaltıyı ve birçok pozisyonu değerlendiremeyen Kayseri Erciyesspor, kümede kalma yolunda büyük yara aldı.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç sonrası yaptığı açıklamada, henüz her şeyin bitmediğini söyledi. Kalan maçlarda çok iyi performans göstereceklerini ifade eden Teknik Direktör Bülent Korkmaz, "Söylenecek fazla bir şey yok. Demek ki futbolda bu durumu da yaşayacak ve seyircimize yaşatacakmışız. Önümüze bakmak zorundayız. Her şey bitmedi. Kalan 3 maçımız var ve bu maçlarda alacağımız 9 puan bizi ligde bırakır. Tabii ki hepsi zor maçlar. Ancak takım olarak önümüzdeki maçlara

odaklanıp en iyi sonuçları alacağız" diye konuştu.

İzmir'de Çarşamba günü Beşiktaş ile oynayacakları kupa finali ile ilgili de değerlendirmede bulunan Korkmaz, "Kupayı alacağız. Çarşamba günü Kayseri şehri için tarihi bir gün olacak. Kupayı almak için her şeyi yapacağız. Biz profesyonel insanlarız. Artık Çaykur Rizespor maçı geride kaldı. O tarihi günde de kupayı alan takım biz olmak istiyoruz" dedi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise, çok önemli bir maçtan puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Maç iki takım açısından da çok zordu. Kayseri Erciyesspor gerçekten takdire değer şekilde ikinci yarı müthiş bir çıkış yakalamıştı. Bizim için çok zor bir deplasmandı ve mutlaka puan almamız gerekirdi. Bütün planımız bu yöndeydi. Ancak maçta basit hatalar yaptık. Özellikle defansta ciddi hatalarımız oldu. Kayseri Erciyesspor'un gol yollarında önemli futbolcuları var. Ancak oyundan

hiç kopmadık, kırmızı kartlara rağmen tüm gücümüzle mücadele ettik. Uzatmada kazandığımız bir ölü topla da golü bulduk. Bugünkü beraberlik bizim için galibiyet sayılır. Artık kalan maçlarımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Üzüldüğüm en önemli konu ise ligin bitimine üç hafta kala kırmızı kart gören oyuncularımızdan yoksun kalmamız. İbrahim'in gördüğü kartın haksız olduunu düşünüyorum. Biz bu maçı geçtik, ama önümüzdeki maçta kırmızı kart gören oyuncularımızı arayacağız. Bana göre ligin ne altı ne

üstü belli. Bu ligin son haftasında kesinleşeceğe benziyor. Biz kalan 3 maçta her şeyimizi ortaya koyup en güzel şekilde ligi tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un golcü oyuncusu Zafer Biryol da, dönüm noktasında bir puan kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Bugüne kadar böyle bir maç oynamamıştım. Açıkcası bugün kötü oynadık. Gerçekten çok iliginç bir maçtı. İki kırmızı kart ve iki penaltılı maçta sonuçta beraberlik çıktı, inanmak zor. Bizim için dönüm noktasında bir puan oldu. Belki de bu bize ilahi bir işarettir. Bu puan bizi biraz daha ümitlendirdi. Çünkü deplasmanlarda pek başarılı oynayamıyoruz. Aldığımız bir puan için çok

mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Yasin ise, Kayseri Erciyesspor'u kutlayarak, "Ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiler. Ama sonuç alamadılar. Özellikle ikinci penaltı kaçtıktan sonra bu maçtan bir puanla döneceğimize inandık. Şükürler olsun, çok önemli bir puan aldık, bunu en iyi şekilde değerlendireceğiz. Gerçekten bugün çok stresli bir maç yaşadık. Kayseri Erciyesspor'a başarılar dilerim" diye konuştu.

(ŞD-İY-İY-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title