Haberler

Kayseri Erciyesspor Geride Kalan 5 Haftada Gol Sevinci Yaşayamadı

Bu sezon 126 takımın yer aldığı profesyonel liglerde gol sevinci yaşayamayan tek takım olarak Kayseri Erciyesspor oldu. Bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiren ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden mavi-siyahlı takım çıktığı 5 maçta tek bir gol bile atamadı.

Bu sezon TFF 3. Lig 2. Grup'ta yer alan Kayseri Erciyesspor, oynadığı 5 maç sonunda tek bir gol bile atamadı. Bir dönem Süper Lig'de yer alan, Türkiye Kupası'nda final oynayan, ülkeyi UEFA Kupası'nda temsil eden mavi-siyahlı takım, son yıllarda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle 3. Lig'e kadar düştü. Bu sezon yer aldığı grupta 4 maça çıkan ekip tek bir gol bile atamazken, maddi imkansızlıklar nedeniyle bir maça da çıkamadı. Gol atamadığı gibi aldığı tek beraberlik puanı da maça çıkamadığı için silinen ekip -2 puan ile grubun dibine demir attı.

Liglerde en az gol atan takımlar

Bu sezon profesyonel liglerde toplam 126 takım yer alırken, Kayseri Erciyesspor dışında gol hasreti çeken takım bulunmuyor. Hücum bölgesinde istediğini bulamayan ve liglerinde en az gol atan takımlar olarak Süper Lig'de 6 golle Osmanlıspor, TFF 1. Lig'de 3'er gol atan Samsunspor ve Gaziantepspor olarak dikkat çekiyor. Diğer liglerde ise en az gol takımlar TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 1 gol Mersin İdman Yurdu, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta 2 gol ile Silivrispor ile Pendikspor, 3. Lig 1. Grup'ta 2 gol ile Yomraspor, 2. Grup'ta gol atamayan Erciyesspor'un yanısıra 1 gol atan Kırıkhanspor ve 3. Grup'ta 2 gol atan 1923 Aydınspor olarak görülüyor.

Puan ile tanışamayan iki takım

Bu sezon profesyonel liglerde yer alan 126 takım arasında puan ile tanışamayan iki takım bulunuyor. Kayseri Erciyesspor, bir maçtan beraberlik ile ayrılsa da Van Büyükşehir Belediyespor maçına çıkmadığı için 3 puanı silinmişti. Böylece mavi-siyahlı takım -2 puana geriledi. Bu ekibin yanı sıra TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Mersin İdman Yurdu puan alamayan ikinci takım oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayseri Erciyesspor Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title