Haberler

Kayseri Erciyesspor, Diyarbakırspor'u Tek Golle Geçti

Tff 1. Lig'de Bugün Oynanan Maçta Kayseri Erciyesspor, Kendi Sahasında Diyarbakırspor'u 1-0 Mağlup Etti.

TFF 1. Lig'de bugün oynanan maçta Kayseri Erciyesspor, kendi sahasında Diyarbakırspor'u 1-0 mağlup etti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ikinci yarının ilk maçını hava şartlarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyerek, "İkinci yarının ilk maçıydı. Hava şartları bildiğiniz gibi çok kötüydü. Böyle bir sahada, böyle bir zeminde iyi futbol beklemek yanlış olurdu. İkinci yarıda olağanüstü bir mücadele sergiledik. Pozisyonlara girdik, neticesinde gol de bulduk. Maçı kazandığımız için çok mutluyuz. Futbolcu kardeşlerimizin bu soğuk havada ve kötü

zeminde bu kadar iyi oynamaları beni memnun etti. İkinci yarı taraftarlarımız bambaşka bir Erciyesspor izleyecekler. Bundan sonraki maçlarda tribünde seyirci desteğini de bekliyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız seyirci desteğinin olmamasıdır. Bundan sonraki maçlarda seyircimizle birlikte daha iyi futbol oynayacağız. Herkesi tribünlere bekliyoruz" dedi.

Kayseri Erciyesspor takım kaptanı İlhan Özbay ise, olumsuz hava şartlarında iyi oyun ortaya koyduklarını ve 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. İlhan Özbay, "Bugün takım iyi mücadele etti. Buzlu zemin üzerinde mücadele sergiledik. Ramazan arkadaşımın maç sonunda formasının buz tuttuğunu gördüm. Maçın genelinde ikinci yarıda Mehmet hocamızın istediğini sahaya yansıtıp, iyi mücadele ettik. Girdiğimiz gol pozisyonunu da değerlendirdik. Kampta konuştuğumuz bir şey vardı. Ben her zaman ilk altı

içerisine girmek istediğimizi söylüyordum. Ama bugünkü kazandığımız galibiyetle, takıma bir hava geldi. Bundan sonra hedefimiz ilk ikidir ve Kayseri Erciyesspor'u layık olduğu yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Yılmaz Aslan maç sonrası açıklama yapmazken, Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Adnan Öktüren ise çok kötü hava şartlarında iyi bir futbol beklemenin mümkün olmadığını belirterek, bundan sonraki maçlarına bakacaklarını söyledi.

(SE-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title