Haberler

Kayseri Erciyesspor'da Başkanlığa Enver Kemaloğlu Seçildi

Kayseri Erciyesspor'da Yapılan Olağan Genel Kurulda, Kulüp Başkanlığına Enver Kemaloğlu Seçildi.

Kayseri Erciyesspor'da yapılan olağan genel kurulda, kulüp başkanlığına Enver Kemaloğlu seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kayseri Erciyesspor eski Başkanı Ziya Eren ile delegeler katıldı. Genel kurulda yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının oylanmasının ardından seçimlere geçildi. Enver Kemaloğlu ve Yaşar Çalışır'ın başkanlığa aday olduğu seçimlerde Enver Kemaloğlu, oy çokluğuyla kulüp başkanlığına seçildi.

Kulüp Başkanı Enver Kemaloğlu, şanssız bir şekilde Lig A'ya düşen, Süper Lig'deki mücadelesiyle göz kamaştıran ve tarihinde ilk defa UEFA Kupası'na katılan Erciyesspor'un başarısı için ellerinden geleni yapan Ziya Eren ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini söyledi. Erciyesspor'u yeniden Süper Lig'e çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Kemaloğlu, "Bize verilen görev icabıyla mütevazı bir yönetim kurulu oluşturduk. Yine mütevazı ve başarıya susamış bir futbolcu kadrosuyla işe

başlama kararındayız. Sakın hiç kimse bu mütevazılığı iddiasız olarak algılamasın. Teknik direktörümüz Mehmet Bulut'un tavsiyesiyle bütçemize uygun transferler yaparak bir an önce sezonu açma amacındayız. Temeli sağlam, ayakları yere basan bir takım oluşturacağız. Kayseri Erciyesspor'u tekrar Süper Lig'e çıkaracağız" diye konuştu.

Enver Kemaloğlu başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Şadi Büyükkeçeci, Feyyaz Uğur, Nurettin Aslan, Ahmet Erzurumlu, Sabri Büyükbahçeci, Abdürrahim Yıldız, Arif Saraç, Kadir Uslu, Naci Bulut, Halil Özdemir, Mehmet Everekli, Sedat Çıtak, İskender Tekin, Orhan Yağcıoğlu."

Kayseri Erciyesspor Yönetim Kurulu'nun önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacağı bildirildi.

(SE-MÇ-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title